Şeful Cancelariei premierului va candida la alegerile parlementare din Vrancea

Ionel Dancă, șeful Cancelariei primului ministru, a anunțat că va candida la alegerile parlamentare din Vrancea. Acesta susține că luptă alături de eorii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprișan de la conducerea județului.

RomaniaTV.net
10 oct. 2020, 09:01
Şeful Cancelariei premierului va candida la alegerile parlementare din Vrancea

„Candidez pentru Parlamentul României la Vrancea, alături de eroii care l-au eliminat pe baronul roșu Oprisan de la conducerea județului, Ion Ștefan și Cătălin Toma. Mă întorc acasă în Moldova pentru a deschide Vrancea și Moldova pentru investiții și dezvoltare” , susține acesta.

Șeful Cancelariei lui Orban susține că va candida pentru a termina ceea ce a început la europarlamentare.

„Candidez la Vrancea pentru a termina ceea ce am început la europaralamentare, prezidențiale și locale: să învingem definitiv baronii PSD care au ținut Vrancea și Moldova 30 de ani fără speranțe la o dezvoltare care să ofere o oportunitate de a reuși in viață pentru fiecare. Candidez acolo unde mă simt ca acasă, în organizația #PNLVrancea, alături de Ion Ștefan și Cătălin Toma și de toți membrii si prietenii PNL din Vrancea, cărora le mulțumesc pentru susținere și pentru încredere”, a scris Ionel Dancă, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.