Ce va face şeful CCR după încheierea mandatului: „Avocaţii mai lucrează şi după moarte câteva luni”

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean, a declarat joi, că după ce i se va termina mandatul, în vara acestui an, are de gând să rămână activ şi, cel mai probabil, îşi va redeschide cabinetul de avocatură. Acesta a vorbit şi despre schimbările din viaţa politică de la finalul lui 2015, precizând că este optimist în privinţa viitorului României.

14 ian. 2016, 11:08
Ce va face şeful CCR după încheierea mandatului: „Avocaţii mai lucrează şi după moarte câteva luni”

Şeful CCR a declarat, întrebat fiind cum vede viitorul politic din România, după venirea la guvernare a tehocraţilor, că speranţa lui este „că va fi mai bine”.

Tot timpul pornesc la drum cu gândul că va fi bine. Speranţa mea este că va fi bine. Deşi, optimismul mă mai lasă din când în când, dar trebuie să fie bine. Acum, în ţară este incomparabil mai bine decât perioada la care unii se raportează, perioada comunistă, pe care unii o regretă. Trebuie să ajungem la situaţia în care să nu ne mai intereseze cine este Guvernul şi ce fel de Guvern avem„, a spus Augustin Zegrean.

Mandatul de şef al CCR al lui Augustin Zegrean expiră anul acesta. După nouă ani de zile, cât timp a condus Curtea Constituţională, Zegrean a declarat că, cel mai probabil, se va întoarce la meseria sa de avocat.

Pe plan personal sunt trist, pentru că va trebui să îmi găsesc alte ocupaţii după nouă ani de activitate constantă şi susţinută. Îmi trec multe idei de ce al putea face prin cap, dar nu este după mine. Eu sunt avocat şi avocaţii nu se pensionează niciodată. Ei mai lucrează şi după moarte câteva luni. Nu voi sta acasă. Am varianta de a-mi redeschide cabinetul de avocatură. Nu am luat încă o decizie„, a spus Zegrean.

Citeşte şi: Zegrean, despre PASIUNILE sale MUZICALE: La suflet este muzica TINEREŢII mele. La MANELE mă enervează textele IDIOATE