Şeful CNADNR a anunţat data la care se va relua circulaţia pe autostrada surpată Orăştie-Sibiu

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), Cătălin Homor, a efectuat marţi o vizită de lucru pe şantierul autostrăzii Orăştie - Sibiu, lot 3, dar şi pe DN 76, prilej cu care a anunţat data la care ar urma să fie reluată circulaţia auto pe acest tronson de drum surpat la scurt timp de la inaugurare. 

28 sept. 2016, 15:03
Şeful CNADNR a anunţat data la care se va relua circulaţia pe autostrada surpată Orăştie-Sibiu

Pe DN 76, şeful CNADNR a verificat stadiul lucrărilor pentru fiecare lot în parte, dar a avut şi o întâlnire cu autorităţiile locale pentru identificarea posibilelor probleme, astfel încât să nu mai existe amânări şi întârzieri în desfăşurarea lucrărilor.

„Pe Orăştie -Sibiu s-a lucrat la capacitate maximă în zilele în care s-a putut lucra, ritmul şi volumul lucrărilor desfăşurându-se conform programului stabilit. Decalarea cu câteva zile a termenului anunţat a rezultat din hotărârea noastră de a realiza toate aceste lucrări conform proiectului stabilit, respectând toate standardele de calitate. Repet, calitatea este obţinută prin respectarea etapelor şi procedurilor de lucru. A apărut într-adevăr un decalaj al termenului de finalizare, dar totul este în favoarea calităţii.
După această vizită, am estimat împreună cu colegii din şantier că, în condiții normale, în jurul datei de 10 octombrie vom putea reda traficului lotul 3 din Orăştie – Sibiu.
Vreau să punctez din nou faptul că acest decalaj de timp e dat de nivelul calitativ necesar acestor lucrări, executate în funcţie de condiţiile meteo”, a declarat directorul general al CNADNR SA, Cătălin Homor.

Finalizarea lucrărilor la lotul 3 al autostrăzii Orăştie-Sibiu, AMÂNATĂ din cauza ploilor. Anunţul CNADNR

Compania Națională de Administrare a Drumurilor Naționale din România (CNADNR) a anunţat că va decala termenul de finalizare a lucrărilor la lotul 3 al autostrăzii Orăștie – Sibiu din cauza ploilor din ultimele zile. Detalii, aici. 


loading...
Partenerii noștri