Şeful de cabinet al preşedintelui Trump, confirmat cu COVID. S-a aflat în preajma lui Donald Trump timp de TREI zile

Mark Meadows, șeful de cabinet al președintelui Donald Trump, a fost confirmat cu coronavirus, conform CNN. Acesta s-a aflat în preajma președintelui timp de trei zile, duminică, luni și marți.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 05:42
Şeful de cabinet al preşedintelui Trump, confirmat cu COVID.  S-a aflat în preajma lui Donald Trump timp de TREI zile

În vârstă de 61 de ani, Mark Meadows, a anunțat după alegerile din SUA faptul că a contractat coronavirus. Cu toate acestea, nu este clar când a fost testat pozitiv pentru prima dată, conform sursei citate.

Citește și: ALEGERI SUA 2020 Biden îl devansează pe Trump în Pennsylvania. Trump anunţă că nu îşi va recunoaşte înfrângerea

Anterior, el a părut sceptic în legătură cu măsurile de prevenire a răspândirii noului şi nu a fost văzut prea des purtând mască.

Șeful de cabinei a călătorit împreună cu preşedintele Trump la bordul Air Force One la acţiunile de final de campanie, duminică şi luni, l-a însoţit pe preşedinte marţi în vizita la sedii de campanie şi a participat la o petrecere la Casa Albă în noaptea alegerilor, ocazie cu care a fost în contact apropiat cu membri ai familiei preşedintelui. Acesta nu a fost văzut purtând mască în niciuna dintre aceste ocazii.