Şeful de secţie din Penitenciarul Rahova a fost mituit de vrăjitoarea Vanesa

Lovitură de teatru în cazul şefului de secţie din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova. Virgil Mihuţ ar fi fost mituit de vrăjitoarele cercetate pentru că ar fi înşelat mai multe persoane publice.

RomaniaTV.net
15 dec. 2011, 09:30
Şeful de secţie din Penitenciarul Rahova a fost mituit de vrăjitoarea Vanesa

Anchetatorii spun că vrăjitoarea Vanesa a introdus în penitenciar cu ajutorul şefului de secţie un telefon de ultimă generaţie pentru soţul ei. Acesta a folosit telefonul pentru a intra pe internet, pe o reţea de socializare. Bărbatul vorbea zilnic cu mai mulţi prieteni aflaţi în libertate.

Astfel, procurorii DNA care îl monitorizau pe şeful de secţie din Penitenciarul Rahova şi-au dat seama că Vanesa, vrăjitoarea acuzată că a înşelat mai multe persoane publice, a introdus în penitenciar un telefon mobil.

Soţul femeii este acuzat pentru tâlhărie.

Vă amintim că Virgil Mihuţ, subcomisar în cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, şef de secţie la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Rahova, a fost reţinut pentru luare de mită şi asocierea în vederea săvârşirii de infracţiuni.

Procurorii îl acuză că recent, în ultimele două luni, el a primit şi a pretins în repetate rânduri, prin intermediari, bani de la cei încarceraţi în penitenciarul pe care îl conducea. Printre deţinuţii ajutaţi de şeful de Penitenciar era Sile Cămătaru.

Acesta urmează a fi prezentat la Curtea de Apel Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor susţine că reţinerea subcomisarului Virgil Mihuţ este rezultatul unor activităţi de mai multe luni, ale ANP şi DGA, pentru că existau informaţii că acesta avea relaţii ilicite cu persoane private de libertate.