Şeful DSP Prahova, Dan Ioniță, şi-a dat demisia. Este al treilea din ţară care renunţă

Publicat: Joi, 26 Martie 2020 16:11 // Actualizat: Joi, 26 Martie 2020 16:11 // Sursa: romaniatv.net

Șeful DSP Prahova, Dan Ioniță, și-a dat demisia, susțin surse din instituție. În locul său va fi numit Bogdan Nica, actualul director al APM Prahova.

Demisiee la DSP Prahova. Ioniță a fost numit în funcție pe 3 februarie, înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cel mai probabil, acesta va reveni pe postul de consilier superior în cadrul DSP Prahova.

Doi medici care lucrau la Spitalul Municipal din Câmpina şi-au dat demisia. Unitatea sanitară va deveni spital suport pentru COVID-19. Toţi pacienţii internaţi aici şi care nu au simptome specifice bolii provocate de coronavirus vor fi transferaţi în cel mai scurt timp în alte unităţi medicale din judeţ. Medicul CălinTiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, a precizat că în cel mai scut timp unitatea sanitară pe care o conduce se va închide şi va primi doar bolnavi confirmaţi cu COVID-19. Alte două unităţi sanitare din Ploieşti, Spitalul de Pneumologie, situat pe strada Oborului din Ploieşti şi Spitalul de Boli Infecţioase ”Movila”, situat pe Bulevardul Republicii,  vor deveni şi ele centre suport COVID-19, adică vor primi doar pesoane confirmate cu această boală. În total, cele trei unităţi sanitare au aproximativ 200 de paturi.


loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
campina coronavirus demisie demisii Prahova DSP Prahova
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 6 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H