Şeful galeriei steliste: Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi

Liderul galeriei steliste, Gheorghe Mustaţă, a declarat, luni, după ce instanţa supremă l-a condamnat pe finanţatorul Gigi Becali la trei ani de închisoare, că fanii din Peluza Nord sunt alături de acesta şi a precizat că a anulat o petrecere a suporterilor în urma deciziei.

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 17:31
Şeful galeriei steliste: Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi

„Ne pare rău pentru ce i se întâmplă. Sunt nişte lucruri pe care nu le doreşti nici celui mai mare duşman. Cel mai rău e că vor suferi cei dragi: familia, prietenii, rudele. Aveam o petrecere a suporterilor, dar am amânat-o tocmai din acest acest motiv. Suntem alături de Gigi Becali, orice ar fi. Noi îl susţinem moral. Asta contează. Să fie tare şi să treacă peste tot acest calvar. Sperăm să luăm campionatul anul viitor pentru el. Steaua e un brand şi ne este frică de faptul că poate pierde mult fără Becali. Toată lumea va avea de suferit. Nu vor mai fi aceiaşi bani, dar sperăm ca lucrurile să meargă pe făgaşul cel bun. Gigi trebuie să meargă să-şi facă pedeapsa şi să se gândească la faptul că vom fi alături de el mereu”, a spus Mustaţă, pe pagina de facebook a Peluzei Nord.

Anterior, membrii Asociaţiei Independente a Suporterilor Stelişti, din care fac parte fanii de la Peluza Sud, care îl contestă pe Gigi Becali, au anunţat că pentru ei urmează „trei ani de libertate”.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, iar fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au primit câte doi ani de închisoare, tot cu executare.