Şeful IGPR: Patru ofiţeri ai Secţiei 14 vor fi cercetaţi ca urmare a atacului armat de la coafor

Chestorul Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, a declarat că s-a dispus cercetarea prealabilă a patru ofiţeri ai Secţiei 14 Bucureşti, ca urmare a atacului armat din zona Perla din Capitală, care l-a avut ca autor pe agentul Gheorghe Vlădan, reclamat de mai multe ori la această secţie. Tot din cauza crimelor de la salonul din zona Perla a fost demis şi şeful Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 13:26
Şeful IGPR: Patru ofiţeri ai Secţiei 14 vor fi cercetaţi ca urmare a atacului armat de la coafor

Chestorul Liviu Popa a declarat că Gheorghe Vlădan a fost reclamat de vecini şi cunoştinţe la secţia 14 Poliţie. În 11 plângeri s-au dat soluţii propuse Parchetului, alte trei sunt în curs de soluţionare. Grav este şi faptul că soţia angajatului MAI, Florina Vlădan, făcuse şi ea plângere împotriva bărbatului cu cinci zile îniante să o ucidă, spunându-le poliţiştilor că soţul său deţine armă.

Autorului atacului armat de la un salon de cosmetică din zona Perla, Gheorghe Vlădan, a fost arestat preventiv, marţi seară, pe o perioadă 29 de zile, pentru omor calificat şi deosebit de grav şi de tentativă la această faptă.

Acesta a tras 11 gloanţe cu un pistol Glock de nouă milimetri cu încărcător de 19, ucigând-o pe soţia sa şi pe casiera de la coafor şi rănind alte şase persoane.

Poliţistul Gheorghe Vlădan lucra ca şofer la Centrul medical de diagnostic şi tratament Dr. N. Kretzulescu – Policlinica Ministerului Administraţiei şi Internelor, anterior el fiind angajat ca şofer la MAI.