Scandal violent în Suceava! Șeful Ocolului Silvic Breaza a fost agresat fizic la birou. Agresorul a distrus totul în cale

Mihai Lițu, șeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcției Silvice Suceava, a fost agresat chiar în biroul său. Ulterior, bărbatul a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii.

09 mart. 2021, 15:01
Scandal violent în Suceava! Șeful Ocolului Silvic Breaza a fost agresat fizic la birou. Agresorul a distrus totul în cale

Șeful Ocolului Silvic Breaza din Suceava a fost bătut în birou. Agresorul nu s-a oprit doar la șeful Ocolului Silvic Breaza și a distrus și un fotocopiator, mai multe elemente de mobilier și mașina de serviciu a acestuia, totul fără niciun motiv.

În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru distrugere, violarea sediului profesional, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Citește și: Noi centre de vaccinare anti-COVID, deschise începând de săptămâna viitoare. Care dintre vaccinuri va fi disponibil

Angajații Ocolului Silvic Breaza au sesizat imediat poliția și au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. În ultimii ani, un număr de 180 de ani angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor- Romsilva au fost victime ale agresiunilor.

Șeful Ocolului Silvic Breaza din Suceava a fost bătut în birou

”Incident violent la sediul Ocolului Silvic Breaza. Colegul nostru Mihai Lițu, șeful Ocolului Silvic Breaza din cadrul Direcției Silvice Suceava, a fost agresat luni, 8 martie, în sediul ocolului silvic, de o persoană, D. Alexandru. Persoana agresivă a pătruns în sediul Ocolului Silvic Breaza și, fără niciun motiv, l-a lovit pe șeful ocolului, apoi a provocat mai multe distrugeri în incinta clădirii, inclusiv un fotocopiator și elemente de mobilier. Și mașina de serviciu a șefului ocolului silvic, un autovehicul Dacia Duster, a fost distrusă, cel mai probabil de aceeași persoană violentă.
Colegii noștri de la Ocolul Silvic Breaza au sesizat imediat Poliția și au depus plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și distrugere. Menționăm că în ultimii ani peste 180 de angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva au fost victimele agresiunilor, cele mai multe în cursul acțiunilor de pază a pădurilor. A violent person assaulted our colleagues in the offices of the Breaza Forest District, in Suceava county, #Romania” , este mesajul postat pe pagina de Facebook a Reigia Nationala a Padurilor – Romsilva.

Citește și: Ce spun directorul medical şi şeful secţiei ATI ai Spitalului Judeţean Sibiu despre acuzaţiile de „omor”: „Şi eu am omorât oameni” e recunoașterea unei omucideri