Şeful OPC Constanţa, bătut în timpul unui control într-un restaurant din Neptun

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, şi colegii acestuia au fost agresaţi miercuri în timpul unui control făcut la o terasă din Neptun. A fost nevoie de intervenția poliței și a jandarmeriei pentru aplanarea conflictului. Horia Constantinescu a fost înjurat, lovit, strâns de gât, iar în urma altercaţiei şi-a pierdut un dinte. Constantinescu spune că va solicita ca terasa să fie închisă definitiv pentru obstrucţionarea controlului, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz.

RomaniaTV.net
02 aug. 2018, 05:12
Şeful OPC Constanţa, bătut în timpul unui control într-un restaurant din Neptun

Scandalul a avut loc la un local din Neptun. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa şi colegii lui erau în control. Supăraţi că li se cer actele, reprezentanţii localului au sărit la bătaie.

„Am încercat să calmez spiritele. A încercat să mă lovească. Unui coleg i-a fost smuls telefonul. Şi pe mine m-au împins. Au venit poliţiştii. Când am vrut să continuam controlul, proprietarul şi un angajat m-a urmat. M-au lovit, mi-au spart un dinte”, a declarat Horia Constantinescu. 

Pe înregistrări se vede cum o reprezentantă a localului solicită insistent ca şeful CJPC să prezinte autorizaţia de deplasare în control.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că cei de la protecţia Consumatorilor au vrut să închidă terasa la care au găsit nereguli. Cazul a ajuns pe masa poliţiştilor, care au deschis un dosar penal de ultraj.