Şeful Policlinicii Târgu-Jiu, care a avut un limbaj violent în timpul controlului de la Ministerul Sănătăţii, a fost demis

Conducerea Spitalului Județean de Urgență din Târgu-Jiu l-a demis marți din funcţie pe coordonatorul Policlinicii, Vasile Stănculete, după ce acesta ar fi avut un limbaj violent în timpul verificărilor Corpului de Control al Ministerului Sănătății, în momentul în care a fost întrebat despre medicamente expirate găsite în timpul controlului, relatează Mediafax.

RomaniaTV.net
09 apr. 2019, 12:38
Şeful Policlinicii Târgu-Jiu, care a avut un limbaj violent în timpul controlului de la Ministerul Sănătăţii, a fost demis

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a trimis Corpul de Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, la sfârşitul lunii martie. Unul dintre medici, Vasile Stănculete, coordonatorul Ambulatoriului Integrat al SJU, este acuzat că ar fi folosit un limbaj violent la adresa echipei care efectua controlul.

„A fost un limbaj mai violent între dânsul şi membrii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii. A fost un dialog mai violent. După minuta pe care mi-a lăsat-o Corpul de Control a trebuit să-l destitui din funcţia deţinută şi totodată am trimis adresă la Consiliul Etic şi apoi se va face o comisie de cercetare disciplinară. Domnii de la Corpul de Control au venit la mine şi am calmat spiritele, l-am luat pe domnul doctor şi l-am scos de acolo, unde erau. Regretă, a avut şi dânsul o ieşire mai violentă, asta este, se întâmplă. Era coordonatorul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. Rămâne ca medic”, a declarat Gigel Capotă, managerul SJU Târgu-Jiu.

Citeşte mai mult pe Mediafax