Şeful Serviciului Omoruri din IGPR s-a deplasat la Focşani pentru a ajuta la investigaţii

Şeful Serviciului Omoruri din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) şi un ofiţer specialist, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, s-au deplasat, în regim de urgenţă în Focşani, pentru a ajuta la ancheta privind uciderea preotului Tudorel Marin, înjunghiat mortal în biserică.

RomaniaTV.net
16 iun. 2012, 10:17
Şeful Serviciului Omoruri din IGPR s-a deplasat la Focşani pentru a ajuta la investigaţii

„Din dispoziţia şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Petre Tobă, ofiţeri specialişti din cadrul Serviciul Omoruri-Direcţia de Investigaţii Criminale- IGPR se deplasează, în regim de urgenţă, în municipiul Focşani. Specialiştii IGPR vor acorda sprijin de specialitate colegilor de la IPJ Vrancea pentru valorificarea urmelor ridicate de la faţa locului, în vederea identificării principalului suspect în cazul omorului petrecut în cursul acestei zile”, precizează Poliţia Română.

De asemenea, ofiţerii vor acorda sprijin procurorului criminalist care coordonează ancheta.

„La Focşani se deplasează şeful Serviciului Omoruri din cadrul Directiei Investigaţii Criminale – IGPR şi un ofiter specialist din cadrul aceluiaşi serviciu”, arată sursa citată.

Preotul Tudor Marin din Focşani a fost înjunghiat mortal, sâmbătă dimineaţă, de un individ cu un cuţit, chiar în biserică. S-a întâmplat chiar în centrul oraşului Focşani, iar preotul era socrul sindicalistului Vasile Marica.

Sub pretextul că vrea să îl întrebe ceva pe preotul de 69 de ani, imediat după slujbă, atacatorul a intrat în biserică, unde se afla doar părintele şi femeia care vindea lumânări.

Agresorul nu a fost găsit încă, zeci de poliţişti îl caută şi la această oră.