Șeful sindicaliștilor din penitenciare a dat detalii despre Elena Udrea: A refuzat să își vadă copilul

Apar informații noi despre condițiile pe care le are Elena Udrea în închisoare, după ce în spațiul public au apărut informații conform aceasta este în greva foamei.

18 iul. 2022, 09:01
Șeful sindicaliștilor din penitenciare a dat detalii despre Elena Udrea: A refuzat să își vadă copilul
Elena Udrea scapă de puşcărie. Lovitură de teatru în procesul fostei blonde de la Cotroceni

Liderul Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, Cosmin Dorobanțu, a vorbit despre tratamentul de care au parte deținuții în spatele gratiilor. Acesta vrea să combată știrile potrivit cărora Elena Udrea se confruntă cu probleme de sănătate, sau că ar fi intrat în vorba foamei.

Liderul de sindicat susține că Elena Udrea niciodată nu a fost în situația de a refuza mâncarea. Femeia primește zilnic hrana asigurată de penitenciar în regim de penitenciar. Mai mult decât atât, medicul unității trece conform programului, să o viziteze sau la dorința ei, așa cum se procedează cu oricare alt deținut.

Ce condiții are Udrea în închisoare. „Pe scurt, nu există probleme majore, de genul că ar fi slăbit 10 sau 11 kilograme”, susține Cosmin Dorobanțu, citat de Impact.ro.
După ce Elena Udrea a acuzat că este ținută ilegal în închisoare și se plânge că nu și-a văzut fiica de trei luni, Cosmin Dorobanțu susține că aceasta a refuzat să își vadă copilul, pentru că îl minte că este plecată la muncă în Italia.

Elena Udrea se revoltă în închisoare: Stau arestata ilegal deja de 300 de zile şi nu îmi pot vedea copilul de mai bine de 3 luni

„Povestea asta că „sunt plecat la muncă în Italia, când de fapt eu sunt în altă parte” e una care circulă în pușcăriile noastre. Ți-e rușine să te afli la pușcărie și atunci preferi să inventezi o scuză. Dar când ai făcut ce ai făcut, și pentru fapta ta ai ajuns la închisoare, tot la muncă în Italia ai fost?”, s-a întrebat retoric liderul FSNAP.

Elena Udrea a fost condamnată de către Înalta Curte de Casație și Justiție la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Înainte cu o zi de a se da sentința de către magistrați, Elena Udrea a plecat din țară. După ce a fost dată în urmărire internațională, aceasta a fost prinsă de către oamenii legii din Bulgaria, pe 7 aprilie.

EXCLUSIV Elena Udrea, probleme în puşcărie. Se topeşte de dorul fetiţei sale, a slăbit 11 kilograme. Dezvăluiri făcute de avocata ei
Avocatul acesteia susține că femeia nu a fugit din țară, ci se ducea în Grecia fiindcă avea o programare la o clinică de specialitate. Conform avocatului, Elena Udrea încerca să mai facă un copil. Din aprilie și până în prezent, fostul ministru al Dezvoltării a stat încarcerată într-o închisoare din Bulgaria.