Şeful USR Traian Vuia se suspendă din funcţie după ce a fugit de poliţiştii din Timiş

Publicat: Joi, 13 Iunie 2019 13:34 // Actualizat: Joi, 13 Iunie 2019 13:34 // Sursa: romaniatv.net

Dan Lupulescu a anunţat că se retrage de la conducerea filialei USR Traian Vuia, "pentru a nu periclita imaginea USR", până la soluționarea problemei. Decizia liderului USR vine după ce presa din Lugoj a scris, miecuri, că liderul USR din Traian Vuia a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, la un control în trafic, şi că i-a ignorat pe agenţi chiar şi atunci când aceştia au pornit cu sirena în urmărirea lui.

"În legătură cu faptele relatate astăzi de o publicație din Lugoj, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica.

Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.

Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreședinte", a anunţat Dan Lupulescu, președintele filialei USR Traian Vuia.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Lupulescu USR Traian Vuia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H