Şeful USR Traian Vuia se suspendă din funcţie după ce a fugit de poliţiştii din Timiş

Dan Lupulescu a anunţat că se retrage de la conducerea filialei USR Traian Vuia, "pentru a nu periclita imaginea USR", până la soluționarea problemei. Decizia liderului USR vine după ce presa din Lugoj a scris, miecuri, că liderul USR din Traian Vuia a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, la un control în trafic, şi că i-a ignorat pe agenţi chiar şi atunci când aceştia au pornit cu sirena în urmărirea lui.

RomaniaTV.net
13 iun. 2019, 10:34
Şeful USR Traian Vuia se suspendă din funcţie după ce a fugit de poliţiştii din Timiş

„În legătură cu faptele relatate astăzi de o publicație din Lugoj, mi-aș dori din suflet să vă dau câteva lămuriri. Din păcate însă, până când instanța de judecată nu se va pronunța în legătură cu procesul verbal de CONTRAVENȚIE ce a fost întocmit de către poliție, nu pot face asta, dar promit că vă voi explica tot de îndată ce această situație se va clarifica.

Între timp, vreau să vă asigur că nu a fost nicio clipă vorba despre a nesocoti autoritatea unui agent de poliție sau de a mă crede mai presus de lege.

Mai mult decât atât, pentru a nu periclita imaginea USR, mă voi retrage de la conducerea filialei Traian Vuia până la soluționarea problemei, iar atribuțiile mele vor fi delegate lui Gîrleanu-Benteu Cosmin Eduard, vicepreședinte”, a anunţat Dan Lupulescu, președintele filialei USR Traian Vuia.