Şeful Yahoo a primit un salariu COLOSAL pentru şase luni la conducerea companiei

Yahoo i-a acordat un pachet salarial de 36,6 milioane de dolari directorului general, Marissa Mayer, pentru cele nici şase luni în care s-a aflat la conducerea companiei anul trecut, potrivit Bloomberg.

RomaniaTV.net
01 mai 2013, 11:32
Şeful Yahoo a primit un salariu COLOSAL pentru şase luni la conducerea companiei

Salariul lui Mayer, care are ca principală misiune revigorarea companiei Yahoo, s-a situat la numai 454.862 dolari, la care s-a adăugat un bonus în bani de 1,12 milioane de dolari, potrivit Mediafax.

Cea mai mare parte a pachetului salarial constă într-un bonus în acţiuni cu valoare de circa 35 milioane de dolari, potrivit unui document transmis bursei din SUA. Marissa Mayer a primit şi alte beneficii în valoare de peste 40.000 de dolari, între care servicii de securitate şi asigurare de viaţă.

Yahoo a apelat la Mayer, fost vicepreşedinte Google, în iulie anul trecut, după o serie de schimbări la nivelul managementului.

Noul şef al s-a concentrat pe recrutarea şi păstarea angajaţilor talentaţi, precum şi pe achiziţii şi noi produse pentru transformarea companiei într-un concurent mai puternic pentru Google şi Facebook.

Acţiunile Yahoo au crescut cu 59% începând cu 17 iulie, data la care Mayer a preluat postul de director general.