Selectăm pentru profit: Tenis şi fotbal pe BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro

Compunem propunerea zilei dintr-un pont la semifinala de Europa League dintre Ajax si Lyon şi o sugestie din cadrul turneului ATP programat in aceasta saptamana, la Estoril.

RomaniaTV.net
03 mai 2017, 07:24
Selectăm pentru profit: Tenis şi fotbal pe BILETUL ZILEI pariuri1x2.ro

Biletul zilei

Ajax si Lyon sunt doua formatii de atac, in partidele carora golurile lipsesc foarte rar. Ambele beneficiaza meci de meci de o multime de faze de poarta, dar si de lovituri de la colt. De altfel, in statistica pe cornere a Ligii Europa, Lyon si Ajax isi privesc de sus toate adversarele de competitie. Pariem in consecinta: peste 9.5 cornere.

Mizam si pe disputa Carreno-Busta – Robredo din optimile turneului lusitan. Robredo conduce cu 3-0 in intalnirile directe, dar ultima partida disputata intre cei doi dateaza din 2014. De atunci lucrurile s-au schimbat. Carreno-Busta traversează o forma foarte buna, confirmata si de clasarea pe pozitia a 21-a in ierarhia mondiala, in timp ce Robredo, ajuns deja la 35 de ani, se afla pe locul 287 ATP!

 

Biletul zilei

 

15:00, Carreno-Busta P. – Robredo T., Carreno-Busta P. sa castige
19:45, Ajax – Lyon, peste 9.5 cornere

 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.

Citeşte şi: 

Predictorul1x2: Aici sunt meciurile etapei a 8-a si super premiile puse la bataie! Participa GRATUIT si lupta-te cu Dan Bara in pronosticuri pentru premiile speciale!

Pachet de gala: Redactia PARIURI1X2.RO iti da aici ponturile pe semifinalele Ligii Campionilor si Europa League!