Selena Gomez s-a despărţit de iubit, Justin Bieber nu-i dă pace

Cântăreața americană Selena Gomez și muzicianul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut sub pseudonimul The Weeknd, au pus capăt relației lor, relatează online ziarul spaniol ABC.

RomaniaTV.net
31 oct. 2017, 19:17
Selena Gomez s-a despărţit de iubit, Justin Bieber nu-i dă pace

Selena Gomez și muzicianul canadian Abel Makkonen Tesfaye au decis să se despartă după o relație de zece luni. Despărțire celor doi a fost confirmată de site-ul cu informații despre celebrități TMZ, care susține că, de mai multe săptămâni, cuplul nu s-a mai afișat public, deoarece relația lor s-a încheiat.

Ruptura dintre Selena Gomez și The Weeknd intervine după ce cântăreața a fost fotografiată într-o cafenea din Los Angeles, în compania fostului ei iubit, Justin Bieber, cu care a fost într-o relație aproape trei ani.

Ne aflăm oare în fața unei noi oportunități în relația Bieber-Selena? se întreabă ABC. Deocamdată niciuna dintre părți nu a dorit să facă vreo declarație, însă este clar că Selena Gomez este deja singură.

Concentrat asupra proiectului său cu regizorul Woody Allen la New York, actrița-cântăreață a trecut prin momentele cele mai grele din viața ei în această vară după ce a fost supusă unui transplant de rinichi.

Justin Bieber a dorit să fie aproape de fosta lui iubită pentru a o sprijini în momentele dificile, ceea ce ar fi putut reaprinde scânteia dintre ei.