Selly a dat BAC-ul la Limba şi Literatura Română. Vloggerul, nemulţumit de subiecte: „Sunt copii în România care nu ştiu ce înseamnă”

Selly a dat BAC-ul la Limba și Literatura Română. Deşi fost numai un zâmbet după ce a ieșit din sala de examen, a fost nemulţumit de unele subiecte. Vloggerul susține că subiectul al doilea de la profilul real pentru BAC, textul argumentativ, nu a fost o alegere potrivită.

RomaniaTV.net
23 iun. 2020, 06:32
Selly a dat BAC-ul la Limba şi Literatura Română. Vloggerul, nemulţumit de subiecte: „Sunt copii în România care nu ştiu ce înseamnă”

„Campionii, campionii, ole, ole, ole. Am făcut tot, ești nebun. Original, cel mai simplu BAC. Comedie. Eu din asta trăiesc”, a declarat Andrei șelaru „Selly” după încheierea examenului. El a postat și o fotografie pe pagina lui de Instagram, în descrierea căreia a scris: „Cam prea simplu bacu ăsta. ÎNCĂ DOUĂ PROBE ȘI ÎNCEPE VARA”.

Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital

Selly a fost însă nemulţumit de subiectul al doilea. Tema a fost contribuirea mass-mediei la imaginea publică a unei persoane, subiecte despre care vloggerul susține că nu mulți tineri au cunoștințe.

„Mie BAC-ul mi s-a părut simplu, dar uitându-mă mai atent la subiecte am și eu o mențiune. Subiectul de compunere argumentativă, dacă mass-media contribuie sau nu la imaginea publică a unei persoane. Subiectul a fost mănușă pentru mine, dar pentru alții nu mi se pare adecvat. Sunt mulți copii în România care nu știu ce înseamnă mass-media, mulți n-au internet. Poate știu ce înseamnă televiziunea, radio, presa scrisă. La limba română nu există nicio lecție despre mass-media, e un cuvânt străin, provenit din altă limbă. Nu se învață la școală, atunci de ce s-ar da într-un test?”, a declarat Selly, la Instatsory. 

Suma imensă pierdută în ultimele TREI LUNI

Selly, cel mai urmărit vlogger din România și unul dintre starurile noii generații în materie de muzică, alături de trupa sa, 5Gang, a fost lovit în plin de pandemia de coronavirus.

„Nu am făcut un calcul, dar destul de mult, pentru că s-au anulat multe concerte. Era poate cea mai bogată perioadă pentru concerte, între lunile martie-mai. Nu știu exact cât vine pe eveniment, dar vă pot spune că 5Gang a pierdut undeva la 120.000 de euro, în trei luni. Nu era vorba doar de banii noștri, ci din bani respectivi erau plătiți tur-managerii, producția show-urilor, banii cu care plătim casa de discuri, sunt foarte multe părți implicate aici. Nu este nicio problemă. Siguranța este pe primul loc, sănătatea este pe primul loc”, a declarat Selly.

Selly şi trupa 5GANG au dat lovitura la final de an. Filmul produs de ei a atins vânzări record

Influencerul care a reușit să stârnească controverse în urma succesului fulminant a debutat acum și-n cinematografie. Alături de colegii de trupă și nume grele din lumea online a României, a lansat la final de an o comedie. Tânărul a dat lovitura chiar înainte de premiera filmului: vânzări record la bilete vândute, depășind performanța realizată chiar și de filme celebre de la Hollywood, precum Aquaman și Avatar.

Faima i-a adus însă și critici, în special după ce a făcut accident cu noul său bolid de 70.000 de euro. După accident, Cristian Tudor Popescu l-a criticat pe Șelly că și-a cumpărat o mașină atât de scumpă pe care a și lovit-o. Răspunsul lui Șelly – o melodie care i-a băgat alți bani în buzunar, după ce a adunat peste 5 milioane de vizualizări.