Selly a fost fotbalist înainte să devină MILIONAR ÎN EURO din VLOGGING. La ce echipă a jucat idolul tinerilor din România

Andrei Șelaru (19 ani), cunoscut drept "Selly", este cel mai cunoscut vlogger din România. Tânărul are în acest moment 2,6 milioane de abonați pe canalul său de YouTube.

04 iun. 2020, 11:01
Selly a fost fotbalist înainte să devină MILIONAR ÎN EURO din  VLOGGING. La ce echipă a jucat idolul tinerilor din România

Selly a câştigat o grămadă de bani din vlogging, dar înainte de asta a încercat să dea lovitura ca fotbalist! Născut în Craiova, idolul tinerilor a evoluat pentru o echipă locală de juniori.

Selly, cunoscut vlogger, nu îşi doreşte ca bacalaureatul să se amâne! „Eu sunt pregătit pentru Bacalaureat”

„La fotbal am fost la o echipă de juniori din Craiova. Nu mă prindea pe mine, adică eu le povesteam copiilor de vlog, de filmare, ăia erau toți cu fotbalul. Credeți în visele voastre, nu ascultați părerile oamenilor din jur, ascultați părerile voastre. Să nu vă fie frică niciodată că greșiți”, a spus Selly, într-un interviu acordat pentru Pro TV.

Selly, atac în RIME după ce a fost criticat de CTP. VIDEO, viral pe Youtube: „Haterii, zât, lasă-i sa plece!” VIDEO

Selly a reușit să strângă aproape un milion de euro din vlogging până la vârsta de 18 ani. Primul clip video postat de Selly a fost pe 21 decembrie 2012, sub denumirea „Selly’s Vlog – 10 lucruri despre mine”.