Selly nu mai are emisiune la Prima TV. Ce audienţe a făcut vlogger-ul în cele patru luni de emisiune

Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, a renunțat la contractul cu Prima TV pentru emisiunea sa săptămânală, Selly Show. Decizia vine la o lună de la scandalul iscat după petrecerea de ziua sa de naștere, când tânărul a fost amendat pentru nerespectarea restricțiilor din pandemie.

01 apr. 2021, 18:09
Selly nu mai are emisiune la Prima TV. Ce audienţe a făcut vlogger-ul în cele patru luni de emisiune

Selly nu mai are emisiune la Prima TV. Selly a declarat că decizia de a renunța la proiect îi aparține în totalitate și nu are legătură cu petrecerea, informaţie confirmată şi de reprezentanţii televiziunii, scrie Libertatea.

Selly nu mai are emisiune la Prima TV

Prima TV a difuzat 13 ediții Selly Show în cele patru luni de colaborare. Audiența a fost în jur de 80.000 de români pe TV. Vârful a fost la ediția de Crăciun (260.000 de români s-au uitat atunci), scrie Pagina de Media. Show-ul nu s-a simțit foarte tare în audiențele pe care le-a scos. Lucrul diferit, în schimb, a fost că emisiunea a astras un public mai tânăr.

Selly Show a avut ultima ediţie pe 18 martie. „Renunțarea la acest proiect nu are legătură cu petrecerea de ziua mea. A fost decizia mea, pentru că nu mă regăseam în format. Să faci o emisiune care să se potrivească și pe online, și pe TV este dificil, pentru că publicul este diferit. Mi-am dat seama că dau mai mult randament în online, acolo este locul meu”, a declarat Selly. Vloggerul a mai spus că vrea să rămână, cel puțin pentru moment, exclusiv în online.

Prima reacție a lui Selly după ce a fost amendat de poliție pentru cheful cu manele și băutură în plină pandemie. ”Legea este complet idioată, eu chiar am luat toate măsurile ca nimeni să nu ia COVID de la ziua mea”

Contractul cu Prima TV a încetat „de comun acord”, au confirmat pentru ziar și reprezentanții televiziunii: „Selly Show a fost unul dintre produsele media pe care Prima TV a pariat încă din decembrie 2020. Apreciem colaborarea cu Selly și profesionalismul de care acesta a dat dovada și înțelegem nevoia lui de a fi mai aproape de publicul său din zona de online”, a transmis Prima TV.