Selly, ghinion la BAC 2020, proba de matematică! Şi-a accidentat bolidul de 70.000 de euro

Selly, cel mai cunoscut vlogger român a dat bacalaureatul la matematică. A mers cu bolidul de 70 de mii euro la examen, și a lovit cu mașina bordura!

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 12:20
Selly, ghinion la BAC 2020, proba de matematică! Şi-a accidentat bolidul de 70.000 de euro

A fost bine,subiectele au fost de dificicultate medie. Nu au fost nici grele nici usoare. Le-am abordat pe toate, ma astept la o nota mare. Eu mereu ma astept la mai greu, deci a fost mai usor decat ma asteptam.

Cred ca o sa fie ultima data in viata cand sa folosesc derivate si integrale. Pandemia m-a ajutat sa invat pentru ca m-a tinut acasa. Mama mea e profesoară de matematică. La romana a fost cel mai greu. Invatatul comentariilor e o prostie si nu-ti trebuie la nimic, e inuntil. La biologie mi-a placut sa invat. Nu ma asteptam sa fie materia atat de simpla si de frumoasa.  Materia a mai fost subtiata, dar pentru elevul roman obisnuit a fost mai dificil sa intre la ore online, decat sa fie la scoala. Pandemia a fost un ghinion„, a declarat Selly.

Vloggerul Selly a rămas paralizat după o plimbare pe Snagov. A fost dus de urgenţă la spital

Vloggerul, nemulţumit de subiecte: „Sunt copii în România care nu ştiu ce înseamnă”

Selly a dat BAC-ul la Limba și Literatura Română. Deşi fost numai un zâmbet după ce a ieșit din sala de examen, a fost nemulţumit de unele subiecte. Vloggerul susține că subiectul al doilea de la profilul real pentru BAC, textul argumentativ, nu a fost o alegere potrivită.

„Campionii, campionii, ole, ole, ole. Am făcut tot, ești nebun. Original, cel mai simplu BAC. Comedie. Eu din asta trăiesc”, a declarat Andrei șelaru „Selly” după încheierea examenului. El a postat și o fotografie pe pagina lui de Instagram, în descrierea căreia a scris: „Cam prea simplu bacu ăsta. ÎNCĂ DOUĂ PROBE ȘI ÎNCEPE VARA”.

Selly a fost însă nemulţumit de subiectul al doilea. Tema a fost contribuirea mass-mediei la imaginea publică a unei persoane, subiecte despre care vloggerul susține că nu mulți tineri au cunoștințe.

„Mie BAC-ul mi s-a părut simplu, dar uitându-mă mai atent la subiecte am și eu o mențiune. Subiectul de compunere argumentativă, dacă mass-media contribuie sau nu la imaginea publică a unei persoane. Subiectul a fost mănușă pentru mine, dar pentru alții nu mi se pare adecvat. Sunt mulți copii în România care nu știu ce înseamnă mass-media, mulți n-au internet. Poate știu ce înseamnă televiziunea, radio, presa scrisă. La limba română nu există nicio lecție despre mass-media, e un cuvânt străin, provenit din altă limbă. Nu se învață la școală, atunci de ce s-ar da într-un test?”, a declarat Selly, la Instatsory.