Selly, glumă proastă care putea deveni o TRAGEDIE. Vlogger-ul şi-a ameninţat un prieten minor VIDEO

Selly a apărut din nou în atenţia presei după ce a postat un vlog recent pe canalul său de Youtube. Fanii acestuia nu au privid cu ochi buni farsa şi au reacţionat în consecinţă. 

RomaniaTV.net
21 iul. 2020, 13:39
Selly, glumă proastă care putea deveni o TRAGEDIE. Vlogger-ul şi-a ameninţat un prieten minor VIDEO

Celebrul vlogger Selly a postat recent un video în care a angajat un actor care să-l sperie pe prietenul său Gami. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, vloggerul a strâns peste un milion de vizualizări. Fanii au reacţionat imediat şi au ţinut să precizeze că această glumă a fost una imatură care poate ave arepercursiuni grave. 

După ce a terminat liceul, Selly s-a mutat la Bucureşti, iar acum îşi canalizează tot timpul pe creare de conşinut pentru canalul său de Youtube. Fiind aproape de prietenii săi, acesta se gândeşte la cele mai nebune vlogguri pentru a aduna vizualizări. 

Citeşte şi: Selly a lansat o nouă provocare pe Internet. Anunţul făcut de vlogger a adunat mii de comentarii

Astfel că, Selly a pus un actor să îl amenințe cu moartea pe Gami, în vârstă de doar 17 ani, în public, iar gluma aceasta nu i-a picat deloc bine tânărului. 

„Cum ar fi să vin să te fac franjuri, să te fac sarmale, să îți iau ficații? Ce te uiți în stânga și în dreapta? Tot te prind să își trag două gloanțe în cap!”, i-a spus Nicu, actorul pus de Selly, minorului, în timp ce scotea baioneta cu o lamă de peste 20 de centimetri din geantă.

Citeşte şi: Selly, atac dur după ce a luat BAC-ul: „Oamenii care conduc învăţământul din România sunt şi proşti, şi ticăloşi”

Întregul moment a fost filmat, iar Gami a fost vizibil afectat de cele întâmplate. Deși, inițial, videoclipul a fost urcat pe YouTube fără „blurarea” lamei cuțitului, ulterior Selly și-a dat seama de greşeală şi a editat filmarea acoperind lama cuțitului.

„O gândeam de o lună!”, s-a lăudat Selly, după farsa care putea avea urmări tragice.