Selly și-a făcut cadou o bijuterie pe patru roți. Vloggerul și-a cumpărat o mașină de peste 150.000 de euro

Selly și-a cumpărat o bijuterie pe patru roți. Bolidul de lux se ridică la suma de peste 150.000 de euro.

17 oct. 2023, 17:55
Selly și-a făcut cadou o bijuterie pe patru roți. Vloggerul și-a cumpărat o mașină de peste 150.000 de euro
Selly și-a cumpărat un Porsche în valoare de peste 150.000 de euro

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară. Are o comunitate de peste două milioane de persoane pe rețelele sociale și a devenit faimos după ce în 2012 a început să posteze videoclipuri pe YouTube, încercând să dezbată diverse teme pentru tineri. La vârsta de 22 de ani, tânărul și-a deschis propria afacere și are parte de foarte mult succes.

@selly noua mea masina 🏎️ Porsche 911 Turbo S (model 992) 🏎️ 650 hp ❤️ #porsche #911turbos ♬ original sound – selly

Citește și: Oana Roman, atac dur la adresa lui Selly: „Nu a citit niciun fel de literatură, dar dă lecții despre educație”. Cum a reacțioanat vloggerul

Pentru că a muncit de mic, a ajuns pe picioarele sale de mult timp. După ce, în urmă cu trei ani și-a achiziționat o mașină nouă, el a decis că e momentul să își satisfacă o altă dorință. În urmă cu puțin timp, cunoscutul vlogger a postat pe Instagram ultima sa achiziție. Este vorba despre un bolid de lux de peste 150.000 de euro.

„Noua mea mașină ❤️ 911 TURBO S”, se arată în descrierea pozelor pe care Selly le-a postat cu mașina lui, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de selly (@selly)

Citește și: Selly dă lovitura cu o investiție surpriză în industria imobiliară! Câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul din Mamaia care se află la doar un metru de plajă

Selly și iubita lui, Smaranda, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Tânărul nu se bucură de succes doar pe plan profesional, ci și în plan personal. Selly trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smaranda Știrbu, cea care i-a fost și colegă de liceu.

În urmă cu o lună, cei doi au împlinit cinci ani de relație. Ei se susțin reciproc necondiționat în toate proiectele lor. Pentru a marca cum se cuvine aniversarea, îndrăgostiții au plecat în Italia, într-o regiune superbă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SMARANDA STIRBU (@smarandastirbu)