Selly dă lovitura cu o investiție surpriză în industria imobiliară! Câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul din Mamaia care se află la doar un metru de plajă

Selly a schimbat direcția și s-a îndreptat către piața imobiliară. Recent, faimosul vlogger a efectuat o achiziție în valoare de sute de mii de euro cu care i-a surprins pe mulți. El și-a informat urmăritorii de pe internet că a investit într-un apartament dintr-un complex de lux din Mamaia, aflat la o distanță de doar un metru de plajă. Aflați cât a cheltuit Selly pentru această proprietate cu două camere din banii săi.

15 aug. 2023, 23:07
Selly dă lovitura cu o investiție surpriză în industria imobiliară! Câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul din Mamaia care se află la doar un metru de plajă
Selly dă lovitura cu o investiție surpriză în industria imobiliară! Câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul din Mamaia care se află la doar un metru de plajă

Selly și-a făcut debutul în industria imobiliară. De un timp, vlogger-ul a contemplat ideea de a investi într-un apartament pe malul mării și a ales să achiziționeze unul în stațiunea Mamaia. Proprietatea achiziționată face parte dintr-un complex de lux, a cărui construcție va fi finalizată până la sfârșitul anului 2024. Acesta este situat într-o locație excelentă, în proximitatea cluburilor exclusiviste din stațiune și la o distanță de numai un metru față de plajă. Pentru a face acest apartament al său, Selly a fost nevoit să investească o sumă semnificativă.

Citește și: Andra Gogan face bani frumoşi în fiecare lună, dar nu se compară cu Selly şi Dorian Popa. Cum arată cifrele

Selly și-a informat comunitatea online că acum este posesorul unui apartament în cea mai fițoasă stațiune de pe litoralul românesc. Aceasta reprezintă prima sa investiție în domeniul imobiliar și este foarte satisfăcut de alegerea pe care a făcut-o. Apartamentul cuprinde două camere și are o suprafață construită de 102 metri pătrați, fiind poziționat la doar un metru de plajă. Tânărul menționează că locuința se află în cea mai exclusivistă zonă a stațiunii Mamaia, aproape de toate cluburile de elită din regiune.

Pentru această achiziție, Selly a investit o sumă cât de poate de semnificativă. Deși nu a dezvăluit prețul exact, el a subliniat că prețurile pentru locuințele din complexul rezidențial încep de la 170.000 de euro, făcând astfel evident că a alocat cel puțin această sumă din economii. Cu toate acestea, el a mai declarat că este de părere că prețul este echitabil, mai ales în ceea ce privește facilitățile pe care complexul le va oferi.

Deși și-a luat casă nou, Selly nu intenționează să se mute pe litoral și spune că apartamentul o să îl ofere spre închiriere atunci când o să fie gata.

„Foarte mulți m-ați întrebat despre apartamentul pe care mi l-am cumpărat în Mamaia. Am cumpărat un apartament cu două camere, de 102 metri pătrați construiți, la etajul 13, al unui bloc care are 15 etaje. Cel mai bine poziționat bloc posibil din toată Mamaia, aflat între Nuba și Breeze, extraordinar de aproape și de Loft. Este aproape lipit efectiv de Nuba. Este la un metru de plajă.

Prețurile încep de 170.000 de euro, însă evident că pe plângă acest bloc este o rețea întreagă de facilități. Vorbim de un complex rezidențial unde ai restaurante, unde ai consilieri care pot să se ocupe să îți ia masă la Nuba sau unde vrei tu. Pot să se ocupe de toate aceste lucruri și la cel mai înalt nivel.

Ai plajă, ai piscină, ai tot ce îți trebuie pentru o vacanță, pentru un weekend super plăcut. Mi se pare foarte bună ideea de a avea un apartament la Mamaia, că mergi mult mai des pe aici, vara toate cluburile sunt deschise. Mamaia chiar e o stațiune plină de viață și de asta consider că am făcut o investiție bună”, a spus Selly, în mediul online.

Citește și: Selly, dezvăluiri-șoc! Pe ce cheltuie vloggerul între 10.000 și 20.000 de euro pe lună.”Atât mă costă pe mine să trăiesc”