Semifinala Chefi la cuţite 2020. Concurenţii au plâns ca nişte copii. Mesajele emoţionante pe care le-au primit de la familie

Luni, 14 decembrie, a avut loc la Antena 1, prima parte a semifinalei "Chefi la cuțite". Ediţia de acest an a fost cu totul atipică. Astfel, fără precedent în toate cele 7 sezoane de până acum, chefii au avut fiecare câte 3 concurenți care s-au luptat pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală de miercuri, 16 decembrie.

15 dec. 2020, 08:31
Semifinala Chefi la cuţite 2020. Concurenţii au plâns ca nişte copii. Mesajele emoţionante pe care le-au primit de la familie

Semifinala Chefi la cuţite 2020.  Totuşi, momentul cheie al ediţiei de marţi seară s-a datorat familiilor concurenților. Anul acesta în semifinală au intrat în luptă 9 concurenți: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Semifinala Chefi la cuţite 2020. Concurenţii au plâns ca nişte copii. Ce mesajele emoţionante au primit  concurenţii de la familie

Aceştia au avut parte de 3 probe grele, însă emoțiile au atins cote incredibile în momentul în care concurenții au vizionat, cu lacrimi în ochi, mesajele celor dragi, de acasă. Surprizele nu s-au oprit acolo, iar familiile au ajuns și în bucătărialor, pentru îmbrățișări reale şi au gătit cot la cot cu ei.

Cel mai inedit mesaj l-a primit însă Cătălin Rizea, soţul faimoasei cântăreţe Adda

Cătălin Rizea, soțul Addei, a primit un mesaj extrem de simpatic din partea soţiei sale. Adda i-a compus niște versuri amuzante ce au stârnit hohote de râs din partea tuturor participanţilor din platou.

”Dacă nu mergi mai departe o să te omor! Eu o să dorm în pat și tu pe covor. Dacă nu câștigi o să te cert și nu mai primești niciodată desert!”, i-a spus Adda lui Cătălin Rizea.

Vedeta a schimbat registrul apoi și a devenit romantică și sensibilă și i-a oferit și un mesaj emoționant soțului său. La auzul acestor cuvinte, Cătălin Rizea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. ”În fiecare zi de atâția ani ai fost alături de mine și eu sunt alături de tine în toată nebunia asta cu Chefi la cuțite. Ți-ai depășit toate limitele pentru că ți-ai dorit, ai muncit. Vreau să fii mândru și fericit că ai realizat foarte mult. Te iubesc mult, mult!”, a mărturisit Adda.

 

Citeşte şi: Semifinala Chefi la cuţite 2020. Cine părăseşte competiţia