Semifinala Chefi la cuţite 2020. Cine părăseşte competiţia

Semifinala Chefi la cuţite 2020 este difuzată luni seara, 14 decembrie, la Antena 1. Chefii vor avea, fiecare, câte trei concurenți care se vor lupta pentru dreptul de a ocupa un loc în marea finală. Concurenții vor fi copleșiți de emoții, astfel încât la un moment dat abia mai pot găti din cauza lacrimilor.

14 dec. 2020, 19:24
Semifinala Chefi la cuţite 2020. Cine părăseşte competiţia
Semifinala Chefi la cuţite 2020. Cine părăseşte competiţia

Semifinala Chefi la cuţite 2020. Egalitatea numărului de concurenţi care se vor lupta pentru a prinde un loc în marea finală, va pune și mai multe paie pe focul orgoliilor, iar tensiunea va atinge cote de neimaginat. Vor avea loc trei probe de foc, una mai surprinzătoare decât cealaltă, scrie A1.ro.

Semifinala Chefi la cuţite 2020

Juriul va fi şi el unul special în acest moment al concursului, format din comedianți și actori de comedie. Ilona Brezoianu, Dan Badea, Anca Sigartău, Cristi Iacob, Andrei Ciobanu și Ionuţ Rusu sunt cei care vor decide finaliștii Chefi la cuțite, sezonul 8.

Concurenţii rămaşi în luptă sunt: Luca Adrian, Maria Șandru și Ionuț Belei din echipa lui chef Sorin Bontea, Cătălin Rizea, Cristian Boca și Paul Maxim din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu și Roxana Blenche, Claudia Radu și Kanni din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Citeşte şi: Câştigător Chefi la cuţite 2020. Cine a luat marele premiu

Cine a luat marele premiu Chefi la cuţite 2020

Favorita publicului este Roxana Blenche și face parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Concurenta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, iar fanii cred că ea ar fi cea care a câștigat sezonul opt.

Roxana Blenche nu a confirmat că ea este câştigătoarea, însă are șanse mari să câștige, deoarece este foarte apreciată de public şi are experienţă în bucătărie.

Mai exact, Roxana a publicat câteva imagini pe pagina sa de Facebook, care fac parte dintr-o ședință foto, iar într-una din ele fața ei este acoperită cu foițe de aur. Această ipostază le-a ridicat fanilor câteva semne de întrebare și mulți dintre ei spun că a câştigat trofeul.

După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon/ Meriți să câștigi/ Meriți să câștigi/ Ești foarte frumoasă și super talentată!!! Bravo, om fain, succes în tot ceea ce faci!!!”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția care, până acum, a fost dominată de bărbați.

Citeşte şi: Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

Ea a fost aleasă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, însă cu ajutorul unei amulete, Florin Domitrescu a cooptat-o o în echipa bulinelor. Este una dintre cele mai bune concurente din cadrul emisiunii culinare, lucru pe care l-au susținut și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrecu și Sorin Bontea.

Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot’, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțit.