Semnal de alarmă tras de un epidemiolog celebru: „Vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată”

Epidemiologul Geza Molnar, fost preşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie, trage un semnal de alarmă şi spune că vaccinarea a 70% din populaţia globului nu va fi atinsă niciodată.

04 aug. 2021, 10:21
Semnal de alarmă tras de un epidemiolog celebru: „Vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată”

Semnal de alarmă tras de un epidemiolog celebru. Geza Molnar spune că pragul de vaccinare de 70% din populația globului nu va fi atins niciodată.

Semnal de alarmă tras de un epidemiolog celebru. Geza Molnar:  Nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat

”COVID-19 este o boală care are o mortalitate aparentă în întreaga lume de 3,2. Și spun aparentă pentru că nu se cunoaște în mod real câte infecții au existat și se calculează la numărul de infecții cunoscute. Pornind de la acest lucru, vaccinarea a 70% din populația globului nu va fi realizată niciodată.

În schimb, călărirea, ca să spun așa, neacademic, pe populație și impunerea cu diferite reglementări absolut neconstituționale, neetice și imorale, fără nicio discuție pune problema unei dictaturi”, a declarat fostul preşedinte al Societăţii Române de Epidemiologie în cadrul dezbaterii Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept.

Geza Molnar acuză autorităţile că vaccinarea anti-COVID-19 în România se face fără respectarea anumitor proceduri medicale.

„Nu sunt antivaccinist, dar în schimb sunt adeptul vaccinării corecte, pe bază de indicație și recomandare medicală personalizată și cu acceptarea informată a persoanei supuse acestui act medical. Noi, în România, la ora actuală, am scos practic vaccinarea din sfera medicală, completamente.

Nici măcar cele 15 minute sub observație nu se mai îndeplinesc, și vorbim aici de vaccinările cu caravanele, în autoturisme. Nu spun să nu vă vaccinați. Cine dorește să o facă. Dar aș vaccina, dacă aș fi vaccinatorul dvs, așa încât să vă cunosc sub aspectul vieții, al patologiei dvs., al comportamentului dvs, al mobilității dvs sociale și să am posibilitatea să vă zic dacă trebuie să vă vaccinați cu ARN mesager, sau cu vehiculantul adenoviral sau cu vaccinul corpuscular inactivat, care se întinde pe mai multe paliere de răspuns imunologic antiviral”, a mai precizat epidemiologul, potrivit Antena 3.

Citeşte şi Ministrul Sănătăţii anunţă bonuri de masă şi tombole pentru cei care se vaccinează anti-COVID. Cum sunt sancţionaţi medicii care refuză să facă vaccinul

Bilanţ vaccinare 3 august 2021. Peste 11.000 de persoane s-au imunizat cu prima doză în ultimele 24 de ore

Peste 15.000 de persoane s-au vaccinat împotriva COVID-19 în România, dintre care 11.174 au primit prima două. Cu toate acestea, ţara noastră încă nu a atins pragul de cinci milioane de persoane vaccinate cu schema completă.

În ultimele 24 de ore, s-au vaccinat 15.395 de persoane, iar dintre acestea 11.174 au beneficiat de administrarea primei doze. Un număr de 7.035 au ales să se imunizeze cu vaccinul Johnson&Johnson, care nu necesită rapel.

În aceste condiţii, numărul persoanelor vaccinate cu schemă completă a ajuns la 4.878.939, conform datelor CNCAV.

Dacă iniţial vaccinul Pfizer era cel mai frecvent administrat, acum românii preferă Serul Johnson&Johnson deoarece este administrat într-o singură doză. Astfel, din totalul celor 11.174 de oameni care s-au vaccinat cu prima doză în ultimele 24 de ore, 7.035 s-au imunizat cu Johnson&Johnson, 3.997 cu Pfizer, 138 cu Moderna și doar 4 cu AstraZeneca.

Citeşte şi Monica Pop despre ivermectină, substanța minune care ne-ar putea scăpa de pandemie: „Tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar pe zi”