Monica Pop despre ivermectină, substanța minune care ne-ar putea scăpa de pandemie: „Tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar pe zi”

Monica Pop vorbit la România TV despre ivermectină, substanța care ne-ar putea scăpa de pandemia de Covid19, cu mai puțin de un dolar pe zi.

03 aug. 2021, 22:20
Monica Pop despre ivermectină, substanța minune care ne-ar putea scăpa de pandemie: „Tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar pe zi”

Monica Pop

a vorbit la România TV despre ivermectină, substanța care, potrivit oamenilor de știință din Israel, ar putea trata Covid19, cu mai puțin de un dolar pe zi.

Medicul Monica Pop a mai declarat că unul dintre pirncipalele scopuri în timpul unei pandemii globale este acela ca marile companii farmaceutice să realizeze un profit cât mai mare, de aceea aceasta susține că țara noastră a investit fonduri considerabile în achiziționarea de vaccinuri.

Pentru a-și susține teoria, Monica Pop a făcut referință la un studiu al cercetătorilor israelieni care în urma analizării substanței ivermectină, au ajuns la concluzia că ar fi un tratament adecvat pentru gestionarea epidemiei de Covid19.

„Oamenii de știință din Israel susțin că tratarea Covid-19 ar putea costa sub 1 dolar pe zi. Un studiu publicat recent arată că ivermectina – da, acel medicament pentru care au fost prigoniți atatia medici, inclusiv romani – reduce durata bolii și infecțiozitatea, informează într-o analiză amplă The Jerusalem Post.

Dintre tot cu ce s-a tratat COVID până acum, Ivermectina este cel mai bun medicament. Categoric! Asta arată nişte studii recente şi să ştiţi că foarte mulţi au tratat cu Ivermectină şi a mers foarte bine pacientul.

În orice fel de pandemie, scopul comercial e unul dintre principalele conducătoare în asemenea situaţii.” , a declarat Monica Pop.

Ce este ivermectina, substanța care ar putea trata Covid19 cu mai puțin de un dolar pe zi

Ivermectina

, un medicament folosit pentru combaterea paraziților din țările lumii a treia, ar putea ajuta la reducerea duratei infecției pentru persoanele care contractează Sars-Cov2. Tratamentul cu această substanță ar costa mai puțin de un dolar pe zi, potrivit cercetărilor recente efectuate de Sheba Medical Center din Tel Hashomer.

Profsorul Eli Schwartz, fondatorul Centrului pentru Medicină de Boli Tropicale din Sheba, a efectuat un studiu de la 15 mai 2020, până la sfârșitul lunii ianuarie 2021, pentru a evalua eficacitatea ivermectinei în reducerea răspândirii virale printre pacienții cu COVID-19, formă ușoară până la moderată, care nu au fost spitalizați.

În studiul lui Schwartz, aproximativ 89 de voluntari cu vârsta peste 18 ani care au fost diagnosticați cu coronavirus și au stat în hoteluri au fost împărțiți în două grupuri: 50% au primit ivermectină și 50% au primit un placebo, în funcție de greutatea lor. Li s-au administrat pastilele timp de trei zile la rând, cu o oră înainte de masă.

În ziua a șasea de tratament cu ivermectină, aproape 72% dintre voluntarii cărora le-a fost administrată substanța au fost testați negativ pentru COVID19 . În schimb, doar 50% dintre cei care au primit placebo au dat rezultate negative.