Semne că eşti cu femeia nepotrivită

Relaţiile romantice pot fi minunate când eşti cu persoana potrivită, însă dacă partenera este nepotrivită atunci nu vei avea parte decât de dureri de cap, răni emoţionale sau chiar fizice.

RomaniaTV.net
16 oct. 2012, 05:42
Semne că eşti cu femeia nepotrivită

Dacă te întrebi daca prietena ta este cea potrivită, iata câteva semne care te vor ajuta să descifrezi dacă te întâlneşti cu femeia care nu este făcută pentru tine:

1. Nu îţi arată afecţiune

Dacă prietena ta nu reacţionează în niciun fel la încercările tale de a o atinge sau mângâia sau tu eşti cel care are mereu iniţiativa de a o lua de mână sau de îmbrăţişare atunci este clar că ceva nu este în ordine. O relaţie înseamnă atât oferire cât şi primire de afecţiune însă n-ar trebui ca doar tu să iniţiezi totul.

2. Este refractară când vine vorba despre planurile comune de viitor

Tu încerci să faci planurile de vacanţă însă primeşti un răspuns ezitant. Ea nu este dispusă să facă ceva care necesită implicare pe termen mediu şi lung. Sau renunţă în ultima clipă să mai mergeţi împreună la evenimentul pe care îl planificaserăţi cu mult timp în urma. Toate acestea sunt semne clare că nu are de gând să se implice într-o relaţie de durată cu tine.

3. Îţi distruge încrederea în forţele proprii

În mod repetat dă cu tine de pământ, îţi corectează cele mai mici greşeli, făcându-te să intri mereu în defensivă, să te simţi lipsit de inteligenţă şi să ai mereu sentimentul că tot ceea ce faci este greşit.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro