Semne că eşti o persoană avansată spiritual

„Fiecare fiinta separata din Univers se intoarce la sursa comuna. Intoarcerea la sursa este serenitate. Daca nu iti dai seama care este sursa tu te vei pierde in confuzie si tristete. Cand tu vei realiza de unde ai venit, vei deveni tolerant in mod natural, dezinteresat, amuzant, tolerant, binevoitor precum o bunica, plin de demnitate precum un rege", Lao Tzu.

RomaniaTV.net
29 ian. 2016, 21:03
Semne că eşti o persoană avansată spiritual

Desi unele persoane invata si se dezvolta din punct de vedere spiritual mult mai repede decat altii adevarul este ca toti oamenii se indreapta in aceeasi directie. Indiferent ca mergi, te tarasti sau alergi cu totii ne indreptam spre casa.

Iata cateva semne care apar atunci cand cresti si se maturizezi spiritual, lucruri care iti aduc pace si liniste in inima si in viata, facandu-te o persoana umila, plina de compasiune si iubire.
1.Te regasesti in toate lucrurile

Stii ca esti una cu toate lucrurile, fiintele si creaturile de pe pamant. Si pentru ca inima iti este plina de iubire si compasiune, nu simti nevoia sa judeci, sa invinovatesti sa condamni sau sa critici pe nimeni. Te recunosti in lumea din jurul tau. Te vezi in cei care sunt buni, insa si in cei care sunt rai, in cei care sunt buni la inima si in cei care sunt cruzi, iar aceasta modestie este minunata.

„Sunt fata de 12 ani, refugiata pe o mica barca, ce se arunca in ocean dupa ce a fost violata de pirat. Si sunt si piratul – inima mea nu este inca capabila sa vada si sa iubeasca. Te rog, rosteste-mi numele adevarat astfel incat sa aud toate plansetele si rasetele odata si sa vad ca bucuria si durerea sunt la fel. Te rog, rosteste-mi numele adevarat pentru a-mi deschide inima, iar usa sa ramana deschisa, usa compasiunii”, Thich Nhat Hanh.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.