Semne că îţi sabotezi relaţia de cuplu

Nu ai motive să te plângi de relaţia de cuplu, cu toate acestea, cauţi nod în papură la fiecare pas. Ei bine, s-ar putea ca semi-involuntar sau chiar involuntar să-ţi sabotezi propria fericire.

RomaniaTV.net
07 aug. 2013, 09:16
Semne că îţi sabotezi relaţia de cuplu

1. Nimic nu-i suficient de bun

Indiferent cat de mult incearca partenerul, numic nu ti se pare suficient de bun in relatie si consideri ca este loc de mai bine. Nimeni nu contesta ca trebuie mereu sa aspiri la ceva mai sus, dar cand femeia compara relatia pe care o are in viata reala cu „Relatia Perfecta Imaginara”, este un semn clar ca ceva este in neregula, atrage atentia Chiara Atik, expert american in dating.

„Niciun barbat nu se va ridica la nivelul specimenului perfect din fanteziile tale, iar daca continui sa-l compari pe cel de langa tine cu ceva ce nu exista nu vei reusi niciodata sa il apreciezi si sa-l iubesti pentru ceea ce este”, adauga Atik.

2. Il fortezi pana la limita

El este cald si rabdator, iar pe tine de apuca dracii cand vezi ca nu se ambaleaza si, dimpotriva, incearca sa aplaneze orice conflict. Asadar, il fortezi pana la limita, ii testezi practic limitele, facand tot felul de prostii, de la a-i vorbi de rau mama, la a flirta cu colegii lui de munca. Te mananca sa afli care este punctul in care explodeaza de nervi. Cel mai probabil, se va ajunge si acolo, dar daca a indurat atat gasindu-ti scuze, cel mai probabil explozia va fi insotita si de o despartire.

Continuarea pe Lyla.ro.