Semne că nu te mai iubeşte şi vrea să se despartă

Li se poate intampla si celor mai buni dintre noi, dar de fiecare data doare la fel de tare. Pentru a nu suferi atat de mult, fii realista si pune chiar tu punct unei relatii sortite esecului.

RomaniaTV.net
16 iun. 2013, 14:08
Semne că nu te mai iubeşte şi vrea să se despartă

1. Este dintr-o data foarte ocupat si nu mai gaseste timp sa se vada cu tine. Cand de la prioritate devii doar o optiune, nu este un semn bun. Mai ales daca se foloseste de orice mic pretext ca sa iasa din casa, este mai mult decat evident.

2. Nu se mai sinchiseste sa te sune cand intarzie sau nu mai poate ajunge la intalniri. Daca o face, nu te considera „norocoasa” ca ai un prieten care nu mai gaseste timp sa te vada, dar macar te suna sa contramandeze tot. De asemenea, daca pana acum te suna sa vada ce mai faci sau doar sa-ti auda vocea si acum n-o mai face, clopotele de despartire o sa sune curand.

3. Cand il suni, raspunde altcineva la telefon si te roaga sa-i lasi mesaj. Chiar daca iti raspunde unul din parinti, fratele, sora sau un prieten, este evident ca el nu doreste sa vorbeasca cu tine. Semn rau.

4. Spune ca este intr-un loc, dar de fapt este in altul. Oamenii nu mint fara motiv! Cand iubitul te minte ca este in alta parte decat unde este el de fapt, rareori se intampla sa existe un scop „nobil” pentru care o face.

Continuarea pe Lyla.ro