Semne că tehnologia îţi distruge viaţa de cuplu

Nu-ţi imaginezi viaţa fără smartphone sau fără Internet, dar dacă acestea au invadat efectiv timpul petrecut în doi se prea poate ca relaţia de cuplu să aibă multe de suferit.

09 nov. 2014, 09:08
Semne că tehnologia îţi distruge viaţa de cuplu

Luati masa in oras sau acasa si el/ea sta mai mereu cu ochii in telefon? Va bagati la culcare, iar in pat, pe langa voi doi, sunt si toti prietenii lui/ai ei de pe Facebook? Astfel de comportamente arata ca tehnologia a invadat viata intima in cuplu. Dar mai sunt si alte semne asociate folosirii excesive a dispozitivelor tehnologice care dezvaluie riscul alienarii in relatie!

1. Iti pierzi timpul uitandu-te pe profilurile fostilor iubiti

Fie ca o faci tu, fie ca o face partenerul si ai aflat de acest lucru, o persoana care cauta, in mod constant, informatii online despre un fost iubit sau despre cineva care i-a suscitat interesul ar trebui sa-si ridice numeroase semne de intrebare cu privire la implicatia proprie in relatia actuala. Desi retelele sociale sunt un mijloc foarte accesibil de a accesa informatii si de a tine legatura, cand „tinta” este „un fost”, „o fosta” sau cineva real la care visezi inseamna ca isi sabotezi relatia din proprie initiativa.

2. Mai mult cu telefonul in mana decat cu partenerul in brate

Persoanele care-si „ating” mai des smartphone-urile, in timpul liber, si nu partenerii de cuplu atunci cand sunt impreuna manifesta un dezinteres fata de iubit/a.

3. Esti stresat/a ca Selfie-urile tale goale vor ajunge pe net

Din curiozitate, multe persoane si-au facut poze in oglinda imbracate sumar sau chiar in costumul lui Adam. Fie pe pastreaza in telefon, fie in calculator/laptop, dar traiesc cu stresul ca, la un moment dat, ele vor ajunge pe internet, mai daca au fost transmise online si altcuiva intr-un moment de „amor virtual”. Acesta este un motiv de ingrijorare care induce chiar panica celui/celei aflat/e in acea situatia, iar temerile pe termen lung, mai ales cand sunt ascunse de partenerul actual, afecteaza relatia de cuplu.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Citeşte şi Semne că partenerul nu te iubeşte deloc