Semne care îţi arată că femeia pe care o vrei este piţipoancă

Dacă pentru unii bărbaţii „banii nu sunt o problemă”, pentru alţii finanţele pot ridica tot felul de îngrijorări atunci când au pus ochii pe o femeie al cărui stil de viaţă pare mai costisitor. Pentru a ştii exact cu ce se confruntă, prezentăm câteva semne care arată că femeia râvnită „costă mult” pentru a fi curtată.

RomaniaTV.net
19 apr. 2013, 07:01
Semne care îţi arată că femeia pe care o vrei este piţipoancă

Zicala „banii nu conteaza cand este vorba de dragoste adevarata” nu se aplica in absolut toate situatiile, mai ales cand este vorba de inceputurile unei relatii, in perioada de curtare. Daca pe parcursul relatiei unele cheltuieli se impart, din bun-simt, la doi, in primele etape, de regula, barbatul este cel care cotizeaza pentru cina, pentru film sau alte iesiri.
 
Insa unele femei sunt mai costisitoare decat altele, iar fiecare barbat care pune ochii pe o domnisoara (adica fara verigheta) ar trebui sa stie cam la ce se asteapta femeia din partea lui si cam ce ii place. Obiceiurile si placerile fiecarei femei pot varia din punct de vedere financiar, dar exista semnale clare care indica faptul ca unele „te costa mai mult” decat altele.
 
1. Are manichiura cu decoratii

Toate femeile trebuie sa aiba grija de mainile si unghiile lor, iar o vizita ocazionala la manichiura este chiar indicata. Dar cand domnisoara are mereu unghiile facute cu tot felul de decoratii, pietricele, floricele, fluturasi si asa mai departe, iar acestea se schimba destul de des si par a fi facute de un profesionist, nu acasa, inseamna ca are obiceiul de a merge des la manichiura. O femeie care cheltuieste mult la coafor este, fara doar si poate, obisnuita un stil de viata mai costisitor si, daca un barbat o doreste, ar fi bine sa stie ca va trebui sa scoate ceva bani din buzunar.
 
2. Poarta mereu tocuri mai mari de 10 centimetri

Pantofii cu toc nu ar trebui sa lipseasca din garderoba/pantofarul niciunei femei. Dar daca cea pe care „el” a pus ochii poarta mereu pantofi cu toc foarte inalt, pe care ii schimba zilnic, este clar ca, printr-o cale sau alta, si-a permis sa ii cumpere si, mai ales, isi permite sa ii poarte. Cu alte cuvinte, ori are masina, ori este obisnuita sa mearga vesnic cu taxiul. Alti bani, alta cheltuiala! Un barbat care ravneste dupa femeie vesnic pe tocuri foarte inalte sa nu se astepte sa se plimbe pe jos jumatate de oras, pentru ca a cheltuit toti banii la film si nu mai are de taxi.
 
CONTINUAREA PE LYLA.RO.