Semne clare că e îndrăgostită de tine

Câteodată parcă simţi că o faţă se simte atrasă de ţine, că te place, că ar vrea mai mult cu ţine decât o simplă amiciţie, însă te temi să nu fie totul în imaginaţia ta şi nu ştii sigur cum să acţionezi?

17 mart. 2018, 18:55
Semne clare că e îndrăgostită de tine

Si cu toate ca nu e mereu usor sa afli ce-i in mintea unei fete, iata 12 semne clare ca-i place de tine si ca ar vrea sa vada putina actiune si din partea ta.

1. O surprinzi adesea ca te fixeaza cu privirea
Ii simti ochii atintiti asupra ta, iar atunci cand te uiti si tu la ea se inroseste brusc la fata? Daca o fata te „pandeste” mai mereu si in special atunci cand tu esti ocupat cu tot felul de activitati, e un semn evident ca se simte atrasa de tine.

2. Va ciocniti „intamplator” mai mereu
Si ea nici macar nu pare surprinsa de chestia asta! Daca nu va stiti personal bine sau daca cineva nu v-a facut prezentarile, dar ea totusi se afla mai mereu in locurile prin care umbli tu, e clar ca vrea sa-ti atraga atentia.

3. Prietenii ei sunt superincantati
Ea pare usor nervoasa si in timp ce obrajii ii devin din ce in ce mai rosii, prietenii ei de la masa par superincantati, se uita spre tine si rad sau zambesc.  E clar ca despre tine e vorba…

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.