Semne de avertizare pe care ţi le trimite Universul că nu eşti pe drumul tău

Multi oameni cred ca lucrurile „doar li se intampla", insa pe masura ce invata sa aiba incredere in intuitia lor inteleg ca tot ce experimenteaza este de fapt creatia lor.

RomaniaTV.net
09 mart. 2017, 21:29
Semne de avertizare pe care ţi le trimite Universul că nu eşti pe drumul tău

Poate ca nu esti constinet de ceea ce creezi in fiecare moment din fericire, insa. Universul trimite multe semne care te avertizeaza ca esti pe calea cea dreapta sau, si mai important, ca te afli pe drumul gresit.

In general, semnele de avertizare apar sub forma unor circumstante si evenimente nedorite.

Acestea indica faptul ca energia ta se afla la un nivel vibrational scazut. Gandurile, sentimentele si actiunile tale sunt concentrate pe negativitate lucru care are ca rezultat circumstante nedorite. 

In schimb, cand gandurile, sentimentele si actiunile tale au o vibratie inalta, viata iti va fi foarte lina. Vei fi norocos si vei obtine tot ce-ti doresti. Tocmai de aceea este important sa-ti cresti nivelul vibrational prin alegerea constienta a gandurilor pozitive.

Desi oamenii au abilitatea de a rezona la frecvente vibrationale inalte, uneori, este greu pentru ei sa ramana acolo sus tot timpul.

Acest lucru se intampla intrucat sufletele aflate pe pamant in dimensiunea fizica care este mult mai densa si mai inceata decat dimensiunile eterice mai inalte. Corpurile umane sunt compuse dintr-o energie mult mai joasa decat a sufletelor lor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.