Semne pe care organismul ţi le transmite că trebuie să îţi dai demisia

Mulţi oameni îşi urăsc slujbele. În jur de 20-40% dintre cei care participă la studiile făcute pe această temă susţin că nu-şi pot suporta job-urile.

08 mai 2016, 19:59
Semne pe care organismul ţi le transmite că trebuie să îţi dai demisia

Multi oameni cred ca asta este firea lucrurilor, „Bineinteles ca imi urasc slujba – tocmai de aceea sunt platit”, si-a caracterizat succint situatia la munca un tanar. Foarte multe persoane cred ca daca iti place ceea ce faci, inseamna ca nu muncesti suficient de mult si singura modalitate de a avea succes in cariera este sa lucrezi ore peste program si sa sacrifici totul pentru un job care te face nefericit.

Insa studiile au aratat ca acest mod de gandire este complet gresit (s-a demonstrat ca oamenii care isi iubesc slujbele sunt mai productivi si au un succes mai mare la birou). In timp ce contrariul, chiar te poate imbolnavi.
Iata cinci cai prin care detestarea slujbei iti poate afecta sanatatea. De fapt, organismul iti transmite ca trebuie sa iti dai demisia sau macar sa faci cateva schimbari.

Creşti în greutate

Daca iti displace slujba si, in acelasi timp, observi ca ai luat in greutate ar trebui sa stii ca cele doua sunt legate. Studiile au aratat ca o viata nefericita la birou te seaca de energia de care ai nevoie pentru a face alegeri alimentare inteligente si sa faci sport. Cu alte cuvinte, dupa o zi frustranta la birou sunt sanse mari sa alegi un tort mare de inghetata si mai putine sa mergi la o alergare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO