Semnele care îţi arată că iubitul tău te minte. Vezi cum se dă singur de gol

Simţi că iubitul tău îţi ascunde lucruri sau te minte cu neruşinare? Ai vrea să îţi dai seama dacă ceea ce spune este adevărat sau nu? Dacă vei fi puţin mai atentă la detalii, este posibil să observi semne care ţi-ar putea indica faptul că partenerul tău nu este sincer cu tine.

RomaniaTV.net
16 mai 2014, 07:37
Semnele care îţi arată că iubitul tău te minte. Vezi cum se dă singur de gol

Afla care sunt gesturile care il tradeaza pe iubitul tau atunci cand minte si invata sa le recunosti, daca vrei sa il prinzi cu mata-n sac:

1. Privirea lui spune totul

De cele mai multe ori, persoanele care mint au tendinta sa evite contactul vizual. Insa mai exista o posibilitate ca privirea sa il tradeze, opusa acesteia: privirile insistente. Daca iubitul tau se uita necontenit la tine atunci cand iti vorbeste, e posibil sa incerce sa-si dea seama daca a reusit cu adevarat sa te pacaleasca.

Limbajul trupului: Semne că te minte

2. Zambetul sau fals

Nu este imposibil sa-ti dai seama cand o persoana zambeste fals, cu atat mai mult atunci cand este vorba despre iubitul tau, pe care il cunosti atat de bine. Nu ignora, asadar, nici acest aspect.

Când avem voie să minţim?

3. Se aranjeaza in timp ce-ti vorbeste

Daca iubitul tau isi aranjeaza parul, isi sufleca manecile de la camasa, isi piaptana sprancenele sau isi asaza mustata in timp ce iti povesteste ceva, este un semn ca te minte. Este valabil si pentru situatia in care se ocupa de lucrurile din apropierea lui, adica atunci cand il apuca brusc cheful de a face ordine sau de a spala vasele in timp ce-ti vorbeste.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.