Semnele din naştere şi semnificaţia lor. Mihai Voropchievici dezvăluie trăsăturile de personalitate ale celor „însemnaţi”

Semnele din naştere se întâlnesc la foarte multe persoane şi pot fi localizate oriunde pe corp. Numerologul Mihai Voropchievici este de părere că aceste semne nu apar întâmplător, ci sunt indicii ale trăsăturilor de personalitate, dar şi ale destinului posesorilor.

14 nov. 2021, 07:55
Semnele din naştere şi semnificaţia lor. Mihai Voropchievici dezvăluie trăsăturile de personalitate ale celor „însemnaţi”

Semnele din naştere nu ridică, de regulă, probleme de sănătate, dar pot fi inestetice. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, semnificaţia semnelor din naştere. Specialistul spune că aceşti oameni sunt oameni aleşi.

Sunt persoane care au o pecete, un stigmat, un semn lăsat de sus. O pată, care poate fi pe braţ, pe picior, pe spate, pe obraz. Există diferite forme, diferite mărimi. În funcţie de posesor, unde e plantată, de acolo putem să aflăm nişte ciudăţenii. Cu ce har a venit? Sau în momentul în care i-a dat-o Dumnezeu, de ce i-a dat-o?

Un semn din naştere poate să însemne: spre a-ţi urma o cale fericită, dar la fel de bine poate să fie mai puţin fericită. Nu toate acele pete care apar au aceeaşi culoare. Unele sunt mai proeminente, unele sunt mai vineţii, mai albăstrii, am văzut şi pete aproape de negru. Astea vin să ne ofere câte ceva„, explică numerologul.

Semnele din naştere la bărbaţi. Semnificaţia lor

Bărbaţii care prezintă semne de naştere la nivelul capului sunt persoane cu un caracter dificil, este de părere specialistul.

Că e pe obraz, pe gât, pe frunte. Se spune că au un caracter foarte dificil, sunt oameni complicaţi, mai greu de suportat şi manifestările lor sunt mai ciudate, diferite de ale celorlalţi din societate. Astfel de bărbaţi se găsesc rar şi în analize psihologice şi sunt destul de imprevizibili.

Citeste si HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Dar sunt şi nişte semne din naştere pe braţe, pe mâini. Un astfel de bărbat este o fire mai retrasă, mai introvertită, nu prea îi place să iasă în prim-plan, nu se amestecă cu toată lumea. E un semn al mâinilor de aur. Are nişte mâini care rezolvă orice.

Mai sunt şi alţii care au pata pe faţă şi e situată chiar sub buză şi de ei se zice că au gură de aur.

În relaţiile cu ceilalţi e plin de talente, foarte responsabil, o fire de admirat şi este un partener foarte atent şi foarte blând. Pe lângă mâinile de aur, au şi suflet de aur”, explică Mihai Voropchievici.

Semnificaţia semnelor de pe spate, gât şi fese

Semnele din naştere localizate pe spate, pe gât sau pe fese sunt indiciile unei intuiţii fantastice.

Bărbaţii cu intuiţie foarte puternică au semne din naştere pe spate, pe gât şi pe fese. Au o intuiţie fantastică. Se mai spune că cei din os domnesc, regal, aveau gropiţe. Cum alţii au pe obraz, ei aveau pe partea posterioară, pe fese.

Aceşti oameni sunt înţelepţi şi sunt aproape imposibil de înşelat datorită capacităţilor anticipative. Pe astfel de oameni nu ai cum să îi înşeli.

Un semn din naştere pe piciorul stâng poate indica un caracter puternic, tot pentru bărbaţi. Un astfel de bărbat poate devenit un soţ bun şi un tată minunat. În schimb, pe piciorul drept un semn din naştere poate însemna prezenţa unor note de egoism foarte subtil mascate în caracterul unui bărbat. Sunt oamenii care nu îţi oferă tot ce vrei tu, ci îţi oferă cât vor ei”, dezvăluie specialistul.

Semnele din naştere la femei. Semnificaţia lor

Femeile „însemnate” la nivelul feţei sunt soţii şi mame extraordinare şi au o energie ieşită din comun.

Un semn din naştere pe faţă, pe chipul femeii, este un semn de mare fericire. Femeile care se nasc cu pete pe faţă devin soţii, surori şi mame extraordinar de bune. Dar soarta le-a oferit o energie specială. Înţelegeţi voi ce energie specială are şi fiţi fericiţi dacă aveţi o soţie cu o astfel de pată şi încărcaţi-vă şi voi cu energie.

Un semn din naştere pe mâinile unei femei indică faptul că este o persoană modestă. Dar dacă aveţi un semn din naştere pe mână vă sfătuim să nu vă pierdeţi prietenii. Învăţaţi să preţuiţi prietenia şi dragostea pentru că modul vostru prea direct, prea dur, prea franc de multe ori vă face să pierdeţi nişte prieteni.

Dacă o femeie are un semn din naştere pe spate, pe gât sau pe fese atunci are o energie foarte puternică şi o voinţă nestăvilită. Reuşesc tot ce îşi pun în cap.

Cu cât semnul naşterii este mai aproape de umărul stâng sau de drept, cu atât femeia este mai încrezătoare.

Un semn din naştere în zona lombară înseamnă că femeia are un puternic caracter şi nu e bine să intri în contradicţie cu ea. Chiar dacă este mai incisivă are un suflet blând şi sensibil.

Un semn din naştere pe piciorul drept este un semn de inteligenţă la o femeie. Astfel de femei nu tolerează minciunile, nu le plac înşelătoriile şi ipocrizia. Femeile cu semne din naştere pe piciorul stâng sunt conservatoare care îşi ştiu mereu valoarea„, dezvăluie Mihai Voropchievici.

Citeste si Horoscop MARIANA COJOCARU. Karma grea, o perioadă cu certuri, trădări în amor şi accidente