Semnele zodiacale în pat: care femei sunt cele mai bune amante

Astrologii ne dezvăluie la ce să se aștepte în materie de dragoste bărbaţii, de la femeile născute sub fiecare dintre cele 12 constelații.

05 mai 2022, 10:46
Semnele zodiacale în pat: care femei sunt cele mai bune amante

Locația stelelor pe cer în ziua de naștere a unei persoane afectează multe lucruri în caracterul acesteia, inclusiv atitudinea sa față de sex și comportamentul în pat. Iată care femei devin amante ideale, în funcţie de semnele zodiacului.

Locul 12 – Pești

Dacă, în materie de intimitate femeile ar fi clasate în ordine descrescătoare, atunci ultima va fi, potrivit astrologilor, femeia Pești. Felul ei de a fi o impiedică să se bucure de momentul intimitatii, de senzualitate. Această doamnă trebuie mai întâi să meargă la o întâlnire, să se acorde și abia apoi să se apuce de treabă.

Locul 11 ​​- Fecioară

Fecioara este abordabilă in privinta sexului, dar este mult mai greu sa-i fi pe plac în pat, din cauza caracterului ei critic. Dacă nu i-a plăcut partenerul, dintr-un motiv oarecare, s-ar putea ca acesta să nu aibă o a doua șansă.

Locul 10 – Capricorn

Femeia aflată sub semnul Capricornului se distinge prin neatenția față de partenerul ei. Ea este condusă doar de propriile ei dorințe. Dar totul depinde de starea ei de spirit.

Locul 9 – Rac

Racul este un iubitor al sexului lung și blând, dar astrologii nu o numesc totuşi cea mai bună amantă. Înainte de a ademeni această femeie în pat, va trebui să faceţi multe încercări, ceea ce nu este pe placul tuturor.

Locul 8 – Taur

Femeii Taur, dimpotrivă, nu-i place să complice lucrurile și nu tinde spre extreme. Ea nu are nevoie de romantism excesiv și extreme în jocurile de dragoste. Dar sunt necesare mângâieri lungi și conversații după.

Locul 7 – Leu

Particularitatea Leoaicei este că preferă să flirteze cu un partener cu mult înainte de începerea sexului. Toată energia merge către ei. Prin urmare, până când o femeie născută sub semnul Leului este în pat, toată ardoarea poate dispărea.

Locul 6 – Vărsător

Comportamentul Vărsătorului în timpul intimității nu este satisfăcător pentru bărbați. Femeia Vărsător nu este foarte interesată de sex. Preferă dragostea mare și pură față de el.

Citeşte şi Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Zodia pentru care schimbă complet viaţa în această săptămână, fuge de karma grea din 2021

Locul 5 – Berbec

Topul celor mai bune cinci amante este deschis de pasionala femeie Berbec. Un temperament înflăcărat o împiedică să fie pe primul loc, ceea ce duce uneori la un final prea rapid.

Locul 4 – Gemeni

Femeia Gemeni îi poate oferi partenerului o noapte minunată, dar înainte de asta, el trebuie să treacă testul focului și apei. Ea nu răspunde imediat la oferta de sex.

Locul 3 – Săgetător

„Bronzul” merge la Săgetător. Când vine vorba de a face dragoste, nimic nu o va opri, nici măcar o durere de cap. Ea apreciază plăcerea și nu se refuză nimic.

Citeşte şi Cele mai NOROCOASE zile din MAI, in functie de zodie

Locul 2 – Scorpion

Al doilea loc este pe drept acordat Scorpionului. Nu are egală în pat, ea știe totul. Cu toate acestea, în acest proces, ea se gândește doar la sine. Cu toate acestea, bărbații încă nu pot rezista farmecului femeilor Scorpion.

Locul 1 – Balanţa

Femeia Balanță își alege un partener pe viață și îi dă totul din ea însăși. Ea simte dorințele lui, precum și pe ale ei. De aceea ea este numărul unu pe această listă.