Semnificația prognozei meteo pentru luna iunie. Anunţul făcut de numerologul Mihai Voropchievici. Cât vor mai ţine ploile!

Mihai Voropchievici a explicat prognoza din perspectiva unui numerolog, prezentând vremea pe zile. Din păcate, luna iunie, nu vine cu veşti bune.

01 iun. 2021, 13:46
Semnificația prognozei meteo pentru luna iunie. Anunţul făcut de numerologul Mihai Voropchievici. Cât vor mai ţine ploile!

Semnificația prognozei meteo pentru luna iunie.  Voropchievici a mai declarat că vremea se va încălzi de-abia către finalul lunii. Astfel, în ultima parte a acestei luni ne putem aștepta la temperaturi de vară.

Semnificația prognozei meteo pentru luna iunie. Anunţul făcut de numerologul Mihai Voropchievici. Cât vor mai ţine ploile!

“Ca să ţină trendul lunii mai, pe 1 iunie plouă. Pe 2 iunie e senin. Pe 3, mai vine o ploicică, aşa, ca să mai înmoaie un pic atmosfera, iar până pe 10, e amestecat. Când e cald, când e ploaie, când e soare, când e frumos.

Pe 11 în schimb, vine un noruleţ care ne supără un pic şi declanşează pentru data de 12 , vânt friguros, cu ploaie. Apoi, până pe 17, totul se îndreaptă. Deci, din 12 până în 17, totul este bine. Vreme frumoasă, ne bucurăm de ea. Pe 18 şi 19, mai vine o ploicică, aşa ca să ne mai lustruim pantofii.

Din 20 până în 24, vremea se îndreaptă. Pe 25 va bate vântul. E cald afară şi vântul acela e binevenit în ziua respectivă. 26, 27 şi 28, 29 şi 30, totul e bine şi cu căldură multă.

Deci, finalul lui iunie spre iulie, e perfect. Deci, amestecate. Şi ploicică şi un pic de frig”, la Antena3.

Citeşte şi: Echinocțiul de primăvară, 20 martie 2021. Mihai Voropchievici a dezvăluit secretul. Iată cum ne dezlegăm de vrăji și de blesteme în această zi. Trebuie să ştii asta
 

Săptămâna 31 mai- 7 iunie 2021

În prima săptămână a lunii iunie, temperaturile sunt mult mai scăzute decât normalul perioadei. Regimul pluviometric va fi excedentar, în special în zonele montane.

Săptămâna 7 – 14 iunie 2021

Temperaturile vor continua să fie mult mai scăzute decât cele înregistrate în mod normal în prima lună de vară, în special în zonele extracarpatice. În teritoriile din sud-estul țării, cantitățile de precipitații vor fi excedentare.

Săptămâna 14 – 21 iunie 2021

Deși temperatura medie a aerului va înregistra valori scăzute, regimul pluviometric va ajunge la valori normale pentru această perioadă.

Săptămâna 21 – 28 iunie 2021

În ultimele zile ale lunii iunie, temperaturile vor fi ușor scăzute, în comparație cu normalul perioadei, iar cantitățile de precipitații vor fi deficitare în zonele montane.

Citeşte şi: Horoscop iunie 2021 Mihai Voropchievici. Ce zodii au noroc cu carul. Previziunile runelor. Anunţul făcut de celebrul numerolog