Semnificaţia viselor. Ce înseamnă când visezi că pierzi bani

Banii sunt un simbol des intalnit in visele fiecaruia. In functie de circumstante insa, aparitia banilor in vis poate avea semnificatii diferite.

25 apr. 2018, 10:49
Semnificaţia viselor. Ce înseamnă când visezi că pierzi bani

Banii au o semnificatie aparte in vise, scrie stirilekanald.ro. Acestia pot prevesti evenimente din viitor sau trag un semnal de alarma asupra unui element din prezent.

Citeşte şi Interpretare vise: Ce inseamna daca iti cade un dinte? E de rau sau de bine?

Ce inseamna cand visezi ca pierzi bani. Atunci cand esti jefuit!

Daca ai visat ca cineva ti-a furat banii, ca ai fost jefuit sau inselat, de fapt simti ca anumite oportunitati din viata ta au trecut si ca nu poti intoarce timpul inapoi. Pe de alta parte, este posibil sa te temi ca cineva iti ingradeste libertatea si alegerile.

Citeşte şi Ce înseamna când visezi cai. Semnificaţii în functie de culoare. Interpretările lui Freud şi Jung

Ce inseamna cand visezi ca pierzi bani

Atunci cand pierzi bani in vis poate indica lipsa echilibrului in viata. Energia in relatii de orice tip se bazeaza pe dualitatea dai-primesti. Cand una dintre parti cantareste mai greu decat cealalta apare dezechilibrul. De aici si visele legate de pierderea banilor.

Pierderea banilor mai poate insemna frica de viitor, teama ca nu cumva sa ramai fara bani. Ti se pare ca ai fost neglijent cu banii in ultima vreme? Daca dupa o astfel de grija visezi ca pierzi bani, poate insemna ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe a proteja ceea ce ai.