SEMNIFICAŢIA zilei de naştere: Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine

Ziua în care te-ai născut îşi poate pune amprenta asupra felului tău de a fi.

15 ian. 2014, 18:42
SEMNIFICAŢIA zilei de naştere: Ce spune ziua în care te-ai născut despre tine

Luni

Cei născuţi în ziua de luni sunt persoane tandre, visătoare şi sensibile. Această zi îi predispune pe unii la conflicte şi la posibile eşecuri, pe când alţi nativi sunt calmi, cooperanţi şi echilibraţi. Deşi ziua predispune la indecizie, cei născuţi în această zi au reale aptitudini pentru practicarea unor profesiuni în justiţie, pentru că această indecizie îi îndeamnă spre o mai adâncă cugetare asupra hotărârilor pe care trebuie să le ia. În dragoste, femeii născute luni îi este greu să trăiască singură. Mai mult, ea nu se simte împlinită decât atunci când devine mamă. Bărbatul născut într-o zi de luni este şi el sensibil, mare căutător al companiei femeilor, devotat şi iubitor, scrie aapes.ro.

Marţi

Sunt persoane generoase şi entuziaste. Ziua de marţi dă nativilor şanse de succes în viaţă. Cei născuţi într-o zi de marţi pot desfăşura orice fel de activitate, deoarece nu au influenţe negative care să le îngrădească accesul către majoritatea meseriilor. În dragoste, femeia născută în zi de marţi este pătimaşă şi generoasă. Această femeie are simţul umorului, un spirit viu şi este o persoană independentă. Bărbatul născut în această zi este un entuziast şi, deşi face impresia unei persoane lipsită de putere de concentrare, este un tip seducător, care doreşte ca partenera să se simtă bine. Amândoi sunt persoane iubitoare de succes.

Miercuri

Sunt persoane conştiincioase şi cinstite, cu o înfăţişare discretă şi rezervată. Cei născuţi în această zi a săptămânii sunt predestinaţi a fi oameni ordonaţi, cu capacităţi profesionale multiple şi cu un trend ascendent al vieţii. Sunt predestinaţi a depune eforturi în profesiune, dar munca lor le va asigura un progres stabil. Vor duce o viaţă paşnică lipsită de evenimente destabilizatoare. În dragoste, femeia preţuieşte onestitatea şi sentimentele adevărate mai presus de frumuseţea fizică. Bărbatul născut miercuri posedă un anumit gen de pudoare care ascunde comori de tandreţe. Este fidel, atent şi preţuieşte stabilitatea şi siguranţa afectivă.

Joi

Sunt persoane iubitoare de libertate, aventură, independenţă, iar unii nativi au calităţi intuitive sau profetice deosebite. Nativii vor fi înclinaţi spre profesiuni care să le stingă dorul de aventură care-i macină. Pot fi exploratori sau cercetători de laborator. Destinul lor se cheamă agitaţie şi efort fizic. Aceştia manifestă dorinţa de expansiune în toate domeniile. În dragoste, femeia este entuziastă, nerăbdătoare şi îi place libertatea fără a fi libertină, aventura platonică, dar şi experienţele noi. Este naturală şi spontană. Bărbatul născut în zi de joi este un seducător înnăscut. El se teme de căsătorie, pe care o percepe ca pe o îngrădire a libertaţii. Dar când devine soţ şi tată este de o tandreţe remarcabilă, fiind capabil de o dragoste profundă.

Vineri

Nativii acestei zile sunt romantici, artisti, dar şi cei mai mari iubitori de familie. Ei sunt familişti convinşi. Aceştia sunt cei predestinaţi spre analiză, meditaţie şi studiu. În mod obişnuit, aceşti nativi se aleg voluntari pe probleme umanitare şi de binefacere. În dragoste, femeia este fascinată de tot ce e frumos şi armonios. Are nevoie să fie protejată şi echilibrată. Bărbatul născut vineri este un artist cu farmec şi plin de dragoste. El vrea să fie iubit şi apreciat.

Sâmbătă

Nativii acestei zile sunt misterioşi, individualişti dar, totodată, mari iubitori de copii. Predestinaţi a fi doritori de bogăţie, ei aspiră la putere. De asemenea, îndatoririle sociale sunt pentru ei literă de lege. Manifestând calităţi de organizare şi îndrumare, aceştia pot fi profesori, politicieni, în general profesiuni de autoritate. În dragoste, femeia este reţinută şi emotivă. Pentru aceasta, seducţia trebuie să fie mai întâi intelectuală. Bărbatul născut sâmbăta este independent şi discret. Ambii iubesc şi îşi doresc copiii.

Duminică

Aceşti nativi sunt încrezători în sine, ambiţioşi, impulsivi şi voluntari. Sunt aceia care conduc, sunt iniţiatori prin excelenţă. În dragoste, femeia născută duminică este caracterizată de pasiune. Ea vrea un partener supus pe care să-l conducă, deoarece ea este motorul cuplului. Bărbatul născut duminica este foarte protector cu femeia sa şi speră să obţină de la ea recunoştinţă. Este sensibil la complimente şi îi place să se asculte vorbind. Şi el vrea autoritatea în cuplu.

Citeşte şi Norocul la bani! Vârsta apogeului financiar, în funcţie de ziua săptămânii în care te-ai născut