PROTEST la Parlament. Reacţia senatoarei Cristiana Anghel după ce un cioban i-a RUPT foile: "Cât de PROST!" VIDEO

Publicat: Marţi, 15 Decembrie 2015 13:33 // Actualizat: Marţi, 15 Decembrie 2015 13:50 // Sursa: romaniatv.net

Senatoarea Cristiana Anghel a mers, marţi, printre ciobanii şi agricultorii care protestează în faţa Palatului Parlamentului, nemulţumiţi de modificările la Legea vânătorii, intrate recent în vigoare, prin care se limitează numărul de câini pe care îl pot deţine oierii, dar şi faţă de alte norme de aplicare a legii. Senatoarea i-a enervat pe protestatari, după ce l-a numit pe un cioban "prost".

Senatoarea Cristiana Anghel le-a transmis protestatarilor adunaţi în faţa Parlamentului că le susţine revendicările şi că lucrează deja la o iniţiativă legislativă pentru modificarea legii, mai exact, pentru abrogarea celor două articole din Legea vânatului, din cauza cărora ciobanii au ieșit în stradă: câinii și pășunatul. Mai mult, senatoarea a şi venit în stradă cu foile pe care era scris proiectul de lege care urma să fie depus în Parlament.

Unul dintre ciobani i-a spus Cristianei Anghel că protestatarii vor să discute cu ministrul Agriculturii, nu cu parlamentarii, în care nu au încredere. Anghel le-a explicat că Parlamentul este cel care face legile, nu ministrul Agriculturii.

"Ministrul Agriculturii să vină. Parlamentarii votează legi pentru ei, nu pentru noi. Asta nu este lege", i-a spus un protestatar senatoarei, rupându-i foile pe care era scris proiectul de lege.

"Cât poate fi de prost! Eu aici am iniţiativa prin care abrog iniţiativa respectivă", a replicat Cristian Anghel, înfuriindu-i şi mai tare pe ciobani.

Senatoarea Cristiana Anghel a explicat la România TV că bărbatul pe care l-a făcut "prost" nu era cioban, ci era un agitator. "Era un agitator, nu era cioban. Agitatorul a luat foile şi le-a rupt şi i-am zis ăluia că e prost. Era un agitator prost. Era spălat, era orăşean, nu mirosea a oaie, mirosea a parfum, ca mine. Ciobanii nu miros a parfum", a spus Cristiana Anghel.

CITEŞTE ŞI Mii de ciobani PROTESTEAZĂ la Palatul Parlamentului: Oamenii au sărit gardul. Măsuri sporite de securitate VIDEO

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cristiana Anghel protest ciobani protest oieri protest parlamentari
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 dec 16:18
...
Senatoarea Cristiana Anghel a declarat marti, la Romania TV, ca barbatul pe care l-a facut "prost" nu era cioban, ci era un agitator, invocand ca argument faptul ca acesta mirosea a...
1
EUR
4.8426
RON
30 May
noapte 11 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H