Senatorii Gyorgy Frunda şi Marko Bela şi deputatul Laszlo Borbely vor candida din nou la Parlament

Gyorgy Frunda şi Marko Bela şi deputatul Laszlo Borbely, vor candida din nou pentru mandate în Parlament, în aceleaşi colegii în care au obţinut confirmarea în urmă cu patru ani, doar Borbely schimbând colegiul în care a câştigat la precedentele alegeri.

RomaniaTV.net
13 sept. 2012, 14:06
Senatorii Gyorgy Frunda şi Marko Bela şi deputatul Laszlo Borbely vor candida din nou la Parlament

Preşedintele UDMR Mureş, deputatul Kelemen Attila, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, lista candidaţilor filialei locale a Uniunii pentru alegerile parlamentare din acest an, pe aceasta regăsindu-se toţi cei cinci parlamentari actuali, respectiv senatorii Gyorgy Frunda şi Marko Bela şi deputaţii Laszlo Borbely, Kerekes Karoly şi Kelemen Attila.

Kelemen Attila a spus că Laszlo Borbely şi Kerekes Karoly au făcut schimb între colegiile în care au fost aleşi, iar ceilalţi aleşi şi-au păstrat aceleaşi zone unde au câştigat mandatele în urmă cu patru ani.

Alături de cei cinci vor mai candida, pentru Camera Deputaţilor, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş, Lokodi Edita Emoke – într-unul din colegiile din Târgu Mureş -, profesorul Fodor Jozsef, avocatul Gogolak Csongor, viceprimarul din Sărmaşu, Sallai Imre, şi consilierul judeţean Eros Csaba, care este şi director la Poşta Mureş.

În circumscripţiile pentru Senat mai candidează consilierii judeţeni Balogh Jozsef şi Csep Andrea.

„Aceasta este lista completă a candidaţilor, suntem în plină pregătire a alegerilor parlamentare, avem strategii distincte pentru fiecare circumscripţie, atât pentru deputaţi, cât şi pentru senatori”, a declarat Kelemen Attila