Senatorul ameninţat de romi nu are linişte nici de Crăciun: i-au smuls camerele de luat vederi VIDEO

Senatorul din Iaşi, care a fost ameninţat cu moartea de un clan de interlopi, are din nou probleme.

25 dec. 2014, 12:02
Senatorul ameninţat de romi nu are linişte nici de Crăciun: i-au smuls camerele de luat vederi VIDEO

După ce ţiganii cu care împarte aceeaşi curte i-au tăiat curentul, acum a rămas şi fără camerele de supraveghere, montate pe pereţii casei. Sistemele video au fost smulse, iar rudele parlamentarului se tem că vor fi linşate în propria casă. Poliţia a început o anchetă în acest caz.

De două luni, copilul şi soţia senatorului PPDD Ionel Agrigoroaei sunt ameninţaţi zilnic. Ţiganii au săpat o groapă în curtea casei şi l-au ameninţat pe senator că va fi îngropat acolo, în timp, lucrurile au degenerat. Romii i-au tăiat curentul, i-au blocat accesul în curte şi i-au pus şi lacăt pe poartă. Acum, toate camerele video, móntate de parlamentar pe partea sa de vilă, au fost smulse din pereţi de către noii locatari.

„Am incercat sa am o discutie vineri seara, prieteneasca cu ei, in sensul ca i-am rugat sa nu mai blocheze, ati vazut straduta aici la noi, pana astazi cand au venit, au luat scara, au distrus au dat jos camerele de luat vederi. automat am sunat la 112. M-am trezit ca nu mai pot iesi nici macar pe poarta”, a declarat Antoanela Agrigoroaei, soţia senatorului.

Parlamentarul a pierdut un corp din vilă, după ce banca i-a pus sechestru pentru neplata unui credit. Terenul a fost cumpărat de familia unui interlop periculos din Iaşi, Constantin Vandam. Acesta şi-a adus 14 rude să locuiască în casă.

Un număr de 8 plângeri penale a depus politicianul împotriva ţiganilor pentru distrugere, tulburarea liniştii publice şi ameninţare.