Senatorul Constantin Popa spune că s-a înscris în UNPR „pentru a ajuta judeţul de la guvernare”

Senatorul Constantin Popa, ales pe listele PP-DD în colegiul nr. 3 Buzău, a declarat joi, pentru AGERPRES, că s-a înscris în UNPR "pentru a ajuta judeţul Buzău".

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 14:47
Senatorul Constantin Popa spune că s-a înscris în UNPR „pentru a ajuta judeţul de la guvernare”

„Am o situaţie materială foarte bună, iar scopul meu este să ajut judeţul Buzău şi acest lucru nu se poate face decât de la guvernare”, a afirmat noul parlamentar UNPR.

Senatorul Contantin Popa susţine că are mai multe proiecte care îl vor ajuta să facă ‘istorie’ în judeţul şi în colegiul care l-au propulsat în Parlamentul României.

În luna iulie, senatorul Constantin Popa a fost exclus din PP-DD în urma unui conflict cu conducerea organizaţiei judeţene, iar în octombrie a revenit în PP-DD, dar nu pe funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale, ci ca simplu membru de partid.

Constantin Popa a fost ales senator în 2012 în circumscripţia electorală nr. 10 Buzău, colegiul uninominal nr.3.

Opt parlamentari PP-DD – patru senatori şi patru deputaţi – s-au înscris, joi, în Uniunea Naţională pentru Progresul României. Cei opt parlamentari au adus la cunoştinţă oficial preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului faptul că începând cu data de 12 decembrie se declară parlamentari UNPR şi vor activa în grupurile Partidului Social Democrat.