Senatorul John McCain, surprins jucând poker în timpul audierilor privind Siria

Senatorul republican John McCain a fost surprins, marţi, jucând poker pe telefonul mobil în timpul audierilor din cadrul Comisiei pentru Relaţii Internaţionale din Senatul american, pe tema unei intervenţii militare a Statelor Unite în Siria, relatează un blog al Washington Post, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
04 sept. 2013, 05:52
Senatorul John McCain, surprins jucând poker în timpul audierilor privind Siria

Cotidianul publică o fotografie în care poate fi văzut senatorul John McCain care joacă poker pe IPhone în timpul audierii în Comisia pentru Relaţii Internaţionale a Senatului, în care secretarul de Stat John Kerry, secretarul Apărării Chuck Hagel şi şeful Statului Major Interarme generalul Martin Dempsey au făcut declaraţii cu privire la o intervenţie în Siria.

După ce fotografia a circulat pe Twitter, McCain a răspuns pe aceeaşi reţea: „Scandal! Prins jucându-mă pe iPhone la 3+ ore de audieri în Senat – cel mai rău lucru este că am pierdut!”.

Ulterior, senatorul şi-a explicat pentru CNN obiceiurile de a juca poker. „Oricât de mult mi-ar plăcea să ascult mereu absorbit de remarcile colegilor mei peste trei ore şi jumătate, ocazional mă plictisesc şi atunci fac altceva”, a declarat el. „Dar cel mai rău lucru în legătură cu acest lucru este că am pierdut mii de dolari la acest joc”. El a adăugat însă că au fost doar bani virtuali.