Senatorul PDL Ovidiu Marian a trecut la PNL

Senatorul PDL de Arad Ovidiu Marian a anunţat, marţi, în plenul celor două Camere ale Parlamentului, că părăseşte grupul democrat-liberalilor şi se alătură PNL.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 14:41
Senatorul PDL Ovidiu Marian a trecut la PNL

Senatorul Ovidiu Marian este preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat şi a fost ales parlamentar de Arad pe listele PDL la alegerile din 2008.

Tot marţi, deputatul PDL de Hunedoara Iosif Blaga a anunţat în plenul Camerei Deputaţilor, că părăseşte grupul democrat-liberal pentru a se alătura PSD, informează Mediafax.

El a spus că PSD este grupul care l-a susţinut de-a lungul anilor atât ca primar, cât şi ca parlamentar. Iosif Blaga a făcut acest anunţ înainte de votul final asupra unor proiecte de lege.

Blaga a fost ales în 2008 pe listele PDL pentru un mandat de deputat, fiind anterior primar al municipiului Orăştie.

Preşedintele demisionar al PDL, Emil Boc, a declarat, pe 18 iunie, întrebat dacă se mai aşteaptă la noi plecări din partid, că adevăratele caractere la greu se măsoară.

„Să plece, adevăratele caractere la greu se măsoară”, a precizat Emil Boc, întrebat în legătură cu plecările din PDL şi dacă se aşteaptă să fie şi alte plecări.

Senatorul PDL Tudor Udriştoiu a anunţat, lunea trecută, în plenul Senatului, că îşi dă demisia din PDL şi că va activa în continuare ca senator independent, afiliat grupului PDL. Tot atunci, senatorul Aurelian Tiberiu Prodan a declarat, în plenul Senatului, că trece de la PDL la PNL.