Senatorul Verestoy Attila, rănit într-un accident rutier în Cluj. Starea lui este stabilă

Senatorul Verestoy Attila (58 de ani) a fost implicat într-un accident rutier la Izvorul Crişului, în judeţul Cluj. El a suferit mai multe fracturi. Acesta a fost internat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, iar starea lui de sănătate este stabilă.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 16:41
Senatorul Verestoy Attila, rănit într-un accident rutier în Cluj. Starea lui este stabilă

Imediat după accident, Verestoy a fost transportat la un spital din Cluj Napoca, iar medicii au anunţat că se afla în stare stabilă. El s-a ales cu o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă. Medicii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Cluj au înlăturat, în urma investigaţiilor efectuate, suspiciunea existenţei altor leziuni interne.

Vinovat de producerea accidentului se pare că ar fi fruntaşul UDMR, care a intrat într-o depăşire, fără să observe că din sens opus vine un TIR.

Verestoy Attila a solicitat să fie transferat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti, profitând de faptul că la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat şi un copil cu arsuri pentru a-l aduce la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Astfel, senatorul Verestoy Attila a fost internat, în noaptea de joi spre vineri, la ora 0.15, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, potrivit Mediafax.

Vineri dimineaţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, Bogdan Opriţa, a declarat că deocamdată Verestoy nu poate fi operat la gambă, întrucât are un hematom mare, iar până la retragerea acestuia nu se va interveni. De asemenea, medicul a spus că se ia în calcul intervenţia la mână, însă va fi evaluată starea de sănătate a lui Verestoy, apoi se va decide în această privinţă.

Senatorul UDMR Verestoy Attila a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident pe DN 1 (E 60), în localitatea clujeană Izvorul Crişului, după ce autoturismul pe care îl conducea a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit cu un tir.